Gå til sidens hovedinnhold

Allardyce sluttet i jobben. Så langet han ut: - Kvalmende

66-åringen har tydeligvis ikke glemt overtidstapet mot Liverpool. Men de røde var ikke de eneste som fikk gjennomgå av veteranmanageren.

Sent onsdag kveld kom meldingen om at manager Sam Allardyce hadde takket for seg i West Bromwich Albion. Hans klubb rykker ned fra Premier League denne sesongen.

«Big Sam» ble hentet inn for å redde klubben, som han har gjort med så mange andre før, men denne gangen klarte ikke veteranen å gjennomføre en snuoperasjon.

I en pressemelding rett etter onsdagens tap for West Ham, ble det klart at Allardyce hadde bestemt seg for å takke av og slippe til nye krefter foran neste sesong.

LES OGSÅ: Solskjærs keepervalg vekker oppsikt i England

Den tidligere Bolton-sjefen gikk imidlertid ikke helt stille ut dørene. I intervjuet etter kampen langet han ut mot flere som har kommentert hans spillestil nå i vår.

- Kvalmende

Liverpool var en av klubbene som ble tema for Allardyce etter kampen, mens han også reagerte på noe West Hams Michail Antonio hadde sagt etter kampslutt.

- Jeg hørte hva Antonio hadde sagt rett før jeg kom ut hit. Han sa at vi kun har store spillere som truer i bakrommet. Det var en fornærmelse mot laget mitt. Han er en fin gutt, men det han sa var faktisk kvalmende, sier Allardyce til Sky Sports.

- Jeg mener han bør se kampen på nytt. Da får han se hvordan vi egentlig spiller. Spissene våre er ikke store, så jeg vet ikke hvilke store menn han så i bakrommet.

66-åringen har vært involvert i flere ordvekslinger denne sesongen og blant annet har det vært en pågående feide med Jürgen Klopp og hans Liverpool.

LES OGSÅ: Sahin om Klopp-tiden i Borussia Dortmund: - Han treffer deg på et menneskelig plan

WBA-sjefen har kommet med flere stikk i retning de røde fra Merseyside. Han mener at Liverpools seier mot WBA i forrige runde, kun var flaks.

- Liverpool hadde flaks

Kampen ble avgjort fem minutter på overtid da keeper Alisson Becker kom opp på en corner og headet inn vinnermålet for bortelaget på utrolig vis.

- De som tror vi bare spilte lange baller i dag, må være forvirret. Ja, vi spilte lange baller mot Liverpool, fordi det er rett måte å spille mot dem. I den kampen burde vi også fått et resultat, sier veteranmanageren etter møtet med West Ham.

- Liverpool likte det ikke, men det viser bare at om du spiller enkelt mot dem, så kan du komme inn bak forsvaret og få sjansene du trenger, mener Allardyce.

LES OGSÅ: Neville overrasket over Manchester United: - Hadde ikke trodd det

66-åringen er åpenbart fortsatt irritert over tapet mot de røde søndag.

- Nå ser jeg at de har slått Burnley 3-0, men de hadde en utrolig flaks mot oss. West Ham fortjente heller ikke å slå oss 3-1, men det er vår egen feil, sier han.

Kom med stikk til Klopp

Etter møtet med Liverpool søndag, rettet Allardyce et stikk mot Klopp.

- Dere vet hva jeg mener. Han tror han alltid har rett. Det er mulig jeg gjør det samme. Men han var en veldig heldig mann i kveld og det vet han nok, sa han da.

- Dette er vanskelig å takle fordi vi spilte helt eksepsjonelt bra, mot et godt lag. Vi stoppet dem totalt og de klarte ikke å spille som de ønsket. De ble frustrert.

LES OGSÅ: Ferdinand om Solskjær-elev: - Han trenger å bli satt sammen med riktig spiller

Som allerede nevnt har WBA allerede rykket ned fra Premier League denne sesongen. Klubben står med 26 poeng etter 37 kamper i toppdivisjonen.

Når det gjelder Liverpool så har klubben en god sjanse for å nå Champion League-spill neste sesong, etter det som har vært en skuffende inneværende sesong.

Onsdagens seier betyr at Liverpool er nummer fire i Premier League med 66 poeng og en seier mot Crystal Palace i siste kamp kan være nok til å sikre en topp fire-plass.