Alle elsker Raymond

Foto: Sara Johannessen

Raymond Kvisvik får ikke fred for noen i dagene før cupfinalen.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): Fredrikstads populære angrepsvåpen er ikke ukjent med media, men denne uka har det virkelig tatt helt av for Raymond Kvisvik. Heldigvis har han ingen problemer med å takle mediapresset.

- Nei, det er ingen fare med meg. Jeg har gjort dette før, sier Kvisvik til Nettavisen.

Telefonen hans er sjelden lydløs, men denne uka har den vært ekstra livlig. Både aviser og ukeblader vil vite hva Raymond tenker om cupfinalen. Torsdag skulle han egentlig være gjest hos Otto Jespersen i «Rikets Røst», men det ble det ikke noe av.

- Jeg er litt småsyk i halsen og måtte melde forfall, forklarer Kvisvik.

Tirsdag stilte han opp for TV 2 Sporten i et innslag hvor reklamekjendisen Vivi Haug overrakte Kvisvik en strikket underbukse, og i tillegg ga ham «råd» ved hjelp av en taktikktavle.

Og fredag er han med i «Senkveld» på TV 2, i et morsomt innslag som ble spilt inn i Fredrikstad tirsdag. Programleder og Sandefjord-supporter Thomas Numme «forsøkte» i to timer å treffe FFKs nøkkelspiller med potteplanter, planker og bowlingkuler.

Innimellom alt maset forsøker han å trene.

Fredrikstad-trener Knut Torbjørn Eggen er imidlertid ikke bekymret for at Kvisvik ikke takler mediepresset.

- Han er såpass rutinert og vet hva han tåler, og han tåler mye av akkurat media. Han vet også å si nei. Det er verre med de andre gutta. Så Raymond er jeg ikke redd for, sier Eggen til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.