RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle på trening

Foto: Cathrine Holden, ibergen.no
Ingen av Brannspillerne sluntrer unna i dag, når 2006-sesongen starter opp med årets første trening.

Brann går lysere tidere i møte, med en nesten skadefri tropp. Fortsatt henger noe igjen fra 2005-sesongen, der mange profiler satt på tribunen med til dels alvorlige skader. Men både Martin Andresen, Bengt Sæternes, Trond Fredrik Ludvigsen, Cato Guntveit og Erlend Hanstveit stiller på årets første trening i dag.

Alle kan foreløpig ikke trene med ball ennå, men dagens løpetrening i Isdalen er det ingen som sluntrer unna. Vekttrening har heller ikke vært et problem.

- Det går så bra med de skadde spillerne som vi har kunnet håpe på, sier Branntrener Mons Ivar Mjelde til Bergensavisen.

Om en måneds tid er det meningen at samtlige spillere skal kunne spille treningskamper. Medisinsk ansvarlig i Brann, Ola Jøsendal tror alle skal være klar i slutten av februar og er fornøyd med framgangen til spillerne som har slitt med skader i høst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere