RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle penga på Daniel

Foto: Hesteguiden.com
Catchdriver Daniel Olsson er nøkkelkusken når Rättvik byr på V4 fredag.

Vi er inne i en herlig travuke der høydepunktene kommer tett, ikke minst kommende helg. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75, og og i og med at det ikke ble utbetaling for fem rette under onsdagens ekstra V75 på Bjerke vil det være mulig å ta med seg drøye 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner på lørdag under V75-løpene på Jarlsberg. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Det er altså store gevinstmuligheter kommende helg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fredagens meny fra Norsk Rikstoto starter som den alltid gjør med V4 fra Sverige. Og siden det ikke arrangeres lunsjtrav her hjemme om fredagene vil det ikke bare mulig å spille V4 til R¨ttvik idag, men også en helt egen V5-omgang fra samme bane. Deretter overtar Øvrevoll med ettermiddags-V5 med internasjonalt spill. Til kvelden er Bjerke arrangør av V65-løpene her hjemme, mens Bergsåker byr på nesten 1,5 mill SEK i jackpot siden det ikke ble utbetaling for fire rette på Åby torsdag.

Innleveringsfrister Rättvik
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vurderinger fra Roger Sundvisson:
Spiken:
Lisa Scarlet (V4-3) inledde med en snygg spetsseger och gick bra efter galopp i andra starten. Sedan testade hon mot kulltopparna i E3-kval och andra hårda lopp vilket blev för tufft. Senast sköt hon till fint efter ett kortare uppehåll och ska gå framåt med loppet. Perfekt nedstruken till innerspår måste hon ha toppchans att leda detta från start till mål, men ändå verkar hon inte bli favorit. Vi spikar på allt!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Rysaren:
1 Le Sogno (V4-4) har dolt sitt kunnande i år, men sköt till fint på upploppet utan att vara som bäst senast. Nu blir det ändrad utrustning och kapaciteten finns där. Lyckas hon hålla rygg på ledaren så blir hon mycket intressant med lucka som alldeles för bortglömd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere