*Nettavisen* Sport.

Alle tror på seier

Foto: Hesteguiden.com

Treneren tror på seier, eierne tror på seier og vi tror på seier. Da er bankervalget naturlig på Forus tirsdag.

25.05.10 19:11

Klikk her for å se V5-tipsene.

Buck Brodde heter hesten og trener Åsbjørn Tengsareid er stor optimist foran tirsdagens løp på Forus. 2 Buck Brodde har vist klar fremgang i regi stall Tengsareid. Vant helenkelt nest sist i Bergen og sist så hesten dunderfin ut mot svært skarp motstand. Kusk Tengsareid valgte da å sitte rolig mot den siste svingen og hesten satt dønn fast i mål med masse krefter på lager. Nettavisen pratet med Åsbjørn Tengsareid mandag kveld og den dyktige rogalendingen hadde svært god tro på hesten tirsdag og var ikke uenig med undertegnede om at Buck Brodde kunne spilles som banker. 1 Yankee Splinter vil ha rygg og da skal det være duket for tetkjenning hele veien og seiersjubel for den hyggelige eierduoen fra Bergen.

Kjøp Nettavisens eksperttips her

For øvrig er det vidåpne løp vi serveres fra Forus denne tirsdagskvelden. Og det er duket for gode penger selv om vår banker skulle innfri som stor favoritt.

V5-1:
4 I Want Muscles gjorde et pangløp for sin eier Stian Svendsen sist tirsdag og bør ha en brukbar sjanse igjen i den første avdelingen. Men dette er sprint og banene er raske om dagen og posisjoner avgjør mye i slike løp. Det vrimler av seierskandidater og på den store bongen går vi for heldekk. Både 2 Letter Perfect, 3 Lalita, 6 Greatest Volo og 7 Cantabharmony kan flytte beina på sprint og det kan åpne for hestene i andre rekke. Strek så langt lommeboken tillater.

Annonse: Kr 66.178 innspilt på Forus sist tirsdag

V5-3:
Nok et helskummelt løp. Åsbjørn Tengsareid tror på vinnersjanse med 1 Callistoga, men sier til Nettavisen at han er usikker på hvor han havner fra innersporet. Men det er flott kapasitet i denne hesten, ifølge Åsbjørn. Vår favoritt blir 6 Orri Bee som er lynkjapp på startsiden og drar klar fordel av at det er sprint igjen denne gang. Imidlertid ble det et fryktelig tøft løp for Skeie-hesten sist, og det er ikke utenkelig at det løpet sitter i beina. 9 Yankee Showboat er en av utallige flotte hester fra stall Tjosmland og fra spor ni kan det bli helt perfekt på en oppjaget sprint.

ODDSTIPS TIRSDAG: Vi spiller Lillestrøm

V5-4:
Kaldblodshester fra flere distanser er menyen i den fjerde avdelingen, og mange av hestene viser form og således er det et åpent løp. Vår favoritt blir 9 Låhne Trym som har hatt en kanonsesong sålangt. Han er litt usikker tidvis denne krabaten, men fartsmessig er han kanskje best i feltet. 7 Horgen Yx gjorde et pangløp sist på Klosterskogen og feilet som trolig vinner. Strekhestene 1 Nordli Spik og 2 Willomen er heller ikke ueffne, og både 6 Erga Svarten og 11 Edel Rasken tåler å gå i sporene.

V5-5:
Det lukter 4 Alpha Romeo R.R fra start til må i V5-finalen. Ett løp i kroppen etter lang pause skal ha gjort godt for fjorårets treer i Derby godt, men siden vi har en sikrere banker garderer vi på den store bongen med formsterke 6 Lomak Crown J, "nykommeren" 8 Hot Broline og variable 2 Silverboy M.C på den store bongen.

Klikk her for å levere V5-tipset.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.