RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Alle» vil ha Raufoss-spiss

(Foto: Raufoss' hjemmeside)
Sist oppdatert:
Raufoss-spissen Christian Johnsen er en av de mest ettertraktede blant Tippeliga-lagene på overgangsmarkedet.

Christian Johnsen: Raufoss-spissen er ønsket av både Molde, Brann, Tromsø og Vålerenga. 26-åringen har scoret 17 mål for Raufoss denne sesongen og er Bosman-spiller. Molde er for tiden den mest aktuelle klubben. Trolig kommer det en avgjørelse innen de to neste ukene.

Ragnvald Soma: Ønsket av Viking og Brann. Molde var også interessert i sommer. Interessen har midlertidig kjølnet litt. Soma ønsker seg aller helst til en utenlandsk klubb, men sier at også Brann er aktuelt. Vil trolig koste rundt to millioner kroner.

Petter Furuseth Olsen: Forlater Bergen og Brann, og går gratis til en ny klubb. Stabæk har vært nevnt, men Fredrikstad, Odd, Lyn og Vålerenga skal også være interessert i vestfoldingen.

Rune Buer Johansen: Har vært en av Sogndals beste spillere denne sesongen. Kontrakten hans går ut ved nyttår og han ser ikke bort fra at han spiller i en annen klubb neste sesong. Ønsket av Lillestrøm, Ham-Kam og Fredrikstad.

Peter Kovacs: Lillestrøm, Vålerenga og Brann har alle flagget interesse for ungareren. Det meste tyder likevel på at han blir i Tromsø ettersom han er for dyr for de fleste norske klubben. Har to år igjen av kontrakten med Tromsø.

Jo Tessem: 31-åringen er ønsket av Lyn og Rosenborg. Er fremdeles under kontrakt med Southampton, men har ikke spilt mer enn én kamp fra start denne sesongen.

Fredrikstad virker å være den mest ivrige klubben på overgangsmarkedet så langt. De nyopprykkede ønsker seg Dagfinn Enerly fra Rosenborg, Petter Furuseth Olsen fra Brann, Simen Brenne fra Moss og Ardian Gashi fra Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere