*Nettavisen* Sport.

«Alle» vil se seriefinalen

25. september spilles det som kan bli seriefinalen mellom Start og Vålerenga. Tre og en halv uke før avspark er kampen nesten utsolgt.

31.08.05 10:10

Start har tatt sørlendingene med storm i comebacket i eliteserien. Selv om Kristiansand-klubben tilsynelatende er inne i en liten bølgedal, lever gulldrømmen i beste velgående. Slikt blir det fotballfeber av på Sørlandet.

25. september kommer gullrival Vålerenga på besøk. Vinneren av det oppgjøret har kontrollen før den spennende innspurten. Nå går folk mann av huse for å sikre seg billett til kampen.

Klubben opplyser på sin hjemmesiden at det allerede er solgt over 11.000 billetter. Hvor mange det blir plass til på Kristiansand stadion er foreløpig uklart. Det bestemmes av Starts sikkerhetsansvarlige, Norges Fotballforbund og politiet i fellesskap. Slik det ser ut nå stopper salget på 14.000 billetter.

Dermed er det bare 3000 adgangstegn tilgjengelig. Utelukkende ståplasser. I tillegg venter Start på tilbakemelding fra NFF på søknaden om tillatelse til å sette opp en provisorisk tribune i svingen.

PS! Vålerengas tilhengere har fått tildelt 1500 billetter til fotballfesten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.