Gå til sidens hovedinnhold

- Alltid press på VIF

Vålerenga trenger poeng etter å ha glippet mot Tromsø i premieren. Du kan se kampen på web-TV her eller følge den live på fxt her.

(iOslo.no): I kveld møter Vålerenga et Stabæk-lag på Ullevaal som også røk 0-1 i serieåpningen. Mens VIF fikk stryk i Tromsø måtte Stabæk gi tapt mot gullkandidat Brann. Begge lag går altså inn i runde to uten poeng.

- Alltid press
Vålerenga-trener Petter Myhre mener det er for tidlig å mase om medaljer, plasseringer og det mest avgjørende av alt – poeng – etter én kamp. Men flere har tippet Oslo-laget helt i toppen denne sesongen. Myhre er godt kjent med trykket rundt klubben.

- For en klubb som Vålerenga er hver enste kamp viktig å vinne. Presset ligger der uansett. Det er alltid et stort press og trykk på en klubb som Vålerenga, men vi holder fokus på Stabæk, ikke poeng så tidlig i sesongen, sier Myhre til iOslo.no.

Men selv om Myhre ikke snakker høylytt om plasseringer og poeng, men det skinner gjennom at han har tenkt tanker i den retningen.

Her kan du se kampen direkte på TV 2 Sumo.

Lagoppstillinger får du her.

- Det er alltid gunstig å få en god start, det blir på mange måter enklere. Ser du på tabellen etter seks, syv eller åtte kamper og hvordan det står til da så er det aldri likt sånn det går til slutt.

Oppgjøret er sesongens første på hjemmebane i serien. Myhre gleder seg til gjensynet med Klanen og å spille foran flere tusen supportere.

- Gleder oss
- Vi gleder oss veldig til å spille. Det er første kamp på hjemmebane, mye folk og vi gleder oss til å vise oss frem for Klanen – og å få revansjert tapet i Tromsø, sier Myhre.

Kampen ser du direkte her.

Her kan du følge kampen live på fxt.

Les flere saker på iOslo.no.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album