RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: Marius Vik/Nettavisen)

Almeyda startet i førsteelleveren

Sist oppdatert:
Men det er ikke sikkert at laget som startet fredagens formasjonstrening, også starter mot Aalesund.

LAMBERTSETER (Nettavisen): Henning Berg er fristet. Fristet til å la fotballstjernen Matias Almeyda gjøre comeback på fotballbanen i søndagens kamp på Ullevaal. Fredag gjennomførte Almeyda, og den atskillig mer utrente Oscar «Turu» Flores, sin fjerde trening med Oslo-klubben.

Flores er ikke i nærheten av spilletid, er foreløpig for tung og stasjonær, og mot Aalesund er Edu tilbake - det betyr at Flores med all sannsynlighet på det beste kan være et fjerdevalg. Han må i hvert fall regnes bak Magnus Powell og Kim Holmen - i tillegg til Edu.

Men Almeyda er nær en plass i Lyn-elleveren.

Fredag startet han i førsteelleveren på formasjonstreningen. Midtveis ble han så byttet ut med Tomasz Sokolowski. Nettavisen synes nordmannen var best fredag. Det var mer futt i yngstemann av de to. Det var noe halvslapt over Almeyda - sammenliknet med Sokolowski.

- Fysisk form avgjør
- Matias har kanskje vist mer på de tidligere øktene, ja, sier Lyn-trener Henning Berg.

Han holder ikke uventet kortene tett til brystet.

- Han (Matias) er en god fotballspiller. Vurderingen er om han er i god nok fysisk form, sier Berg.

Uten å ville si noe om hva han synes om den fysiske formen - eller om det er større sjanse for at Almeyda starter på banen eller på benken.

- Håper ingen får klippekort
Sokolowski svarer også som ventet:

- Vi har fått en tilvekst på to spillere. Det gir økt konkurranse, og konkurranse hever kvaliteten. Men jeg skal ta opp kampen om en plass fra start. Så blir det opp til Henning å ta ut det beste laget. Den avgjørelsen som tas aksepterer jeg.

Spørsmål av typen «Du mener vel at du bør spiller?», «Blir du ikke sint da klubben henter inn disse når Lyn har så mange talenter?» blir kontant avvist.

- Men jeg håper ingen har eller får klippekort her, understreker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere