RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Almqvist raser mot Bryne

Sist oppdatert:
Bryne-trener Reine Almqvist er ikke nådig mot sin egen klubb, etter at laget ikke fikk den optimale oppladningen til gårsdagens kamp mot Molde.

Treneren mener laget burde reist til Molde på lørdag, i stedet for å måtte stå opp klokka 05.00 på kampdagen.

- Jeg skulle ønske at vi for en gangs skyld fikk forberede oss som et eliteserielag. Jeg måtte som flere andre opp klokken 05.00 for å rekke en tidlig flyavgang. Vi var ikke hjemme igjen før lenge etter midnatt. Enkelte bedømte det nemlig som viktigere at spillerne var med og dømte knottekamper på lørdagen, enn at spillerne fikk skikkelig tid til å forberede seg, sier Almqvist til Stavanger Aftenblad.

Det som irriterer Almqvist mest er at Bryne-ledelsen vinglet voldsom i forkant av reisen. Han mener charter-tur på søndagen ville vært veldig bra, selv om det kostet 15.000 mer.

- Først fikk vi godkjent avgang til Molde på lørdagen, noe som jo var det optimale. Så ble det endret til charteravgang søndag formiddag, noe som også var greit. Først på vår siste trening fikk vi beskjed om at styret plutselig hadde snudd igjen. Dette er ikke noen bra oppladning, det er frustrerende for meg som trener og det er heller ikke rett overfor spillerne at det skjer slik, sier han til Stavanger Aftenblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere