Manchester United har vært på jakt etter en midtbanespiller i hele sommer, og Real Madrids Luka Modric har lenge blitt sett på som en verdig kandidat.

Kroaten, som kjenner Premier League godt fra sin tid i Tottenham, hadde ingen stor førstesesong i Madrid, og derfor er det naturlig at spekulasjonene kommer.

Nå kan imidlertid mye tyde på at midtbanespilleren må bli værende i storklubben en stund til. En skade på Xabi Alonso sørger nemlig for det.

Den tidligere Liverpool-spilleren har pådratt seg en skade i foten og vil trolig være ute i rundt tre måneder. Det betyr at trener Carlo Ancelotti ikke vil selge Modric.

Modric har lyst
Manchester United-manager David Moyes hadde håpet at Real Madrid ville være villige til å selge Modric, etter at klubben har gjennomført en superavtale for Gareth Bale.

Det spekuleres i at den spanske klubben vil betale rundt 95 millioner pund for waliseren. Et salg av Modric ville gitt Real litt mer balanse i regnskapet.

Ifølge Express skal Modric også ha vært lysten på en overgang til Manchester United, men slik skadesituasjonen er nå, er det lite trolig at kroaten får dra til en ny klubb.

For selv om Real Madrid har kjøpt Asier Illarramendi som en direkte erstatter for Alonso, tar ikke Ancelotti sjansen på å gi unggutten alt ansvaret i den viktige posisjonen.

Plan B for Moyes og United er å se seg om andre steder og Marouane Fellaini er en annen midtbanespiller som står høyt på ønskelisten til skotten.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Vil øke budet
Både belgieren og venstreback Leighton Baines i Moyes' gamleklubb Everton har blitt heftig koblet med en overgang til Old Trafford i løpet av sommervinduet.

De regjerende mesterne skal være villige til å øke sitt bud fra 28 millioner pund, som ble avvist blankt, til 35 millioner pund for den blå duoen.

United skal også ha Real Madrids Mesut Özil på ønskelisten, men tyskeren skal være verdsatt til 40 millioner pund.

Mye omtalte Geffrey Kondogbia, som til daglig tjener sine penger i spanske Sevilla, skal også være på radaren til Manchester-klubben, men her er flere klubber interessert.

Arsenal er en annen Premier League-klubb som har blitt koblet med midtbanemannen.

Manchester United fikk en pangstart på sesongen da Swansea ble slått 4-1 borte. Neste helg venter ligafavoritt Chelsea på Old Trafford.