RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Adrian Dennis (AFP/Scanpix)

Alpay kastes ut av landslaget

Tyrkias landslagssjef Senol Gunes mener at Alpay ikke kan spille for landslaget etter oppførselen hans mot David Beckham og England. Også i klubblaget Aston Villa er Alpays framtid usikker.

I verste fall kan den kontroversielle midtstopperen bli stående uten både klubb- og landslag etter hans ufine oppførsel i forbindelse med landskampen mellom Tyrkia og England lørdag.

- Alpay kan ikke spille for landslaget under disse omstendighetene. Vi må utestenge en spiller som handlet galt, men som har tjent oss godt i 10 til 15 år, sier den tyrkiske landslagssjefen Senol Gunes ifølge Sky Sports.

Fikk et glass vann

30-åringen provoserte og hånet David Beckham på relativt usportslig måte da engelskmannen brente et straffespark. Da lagene gikk til pause, fortsatte Alpay å håne Beckham. Til slutt måtte de to roes ned av dommer Pierluigi Collina.

- Dommeren fikk oss til å ta hverandre i hånda og gi hverandre en klem. Så fortalte han oss at vi var for hete og at vi måtte roe oss ned. Vi måtte drikke et glass vann før vi fikk gå, sier Alpay ifølge Evening Mail.

Alpay stod over tirsdagens trening i Aston Villa, og erstattes trolig av Ronny Johnsen i søndagens kamp mot Birmingham. Sky Sports-eksperten Andy Gray er en av flere eksperter som mener klubben bør kvitte seg med tyrkeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere