*Nettavisen* Sport.

Alt om 12. runde her

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Start vant 2-0 over Bodø/Glimt søndag kveld, og økte ledelsen på toppen av tabellen. Brann klarte bare 0-0 borte mot Odd. Les alt om 12. runde.

27.06.05 10:07

Marius Johnsen scoret sitt femte mål for Start i årets eliteserie da det gjensto 12 minutter av full tid. Da løsnet det også for serielederne, som hadde vært best gjennom hele omgangen. Bård Borgersen økte bare noen minutter senere med en stupheading, og dermed var kampen avgjort.

Her kan du se scoringene - gratis

Start økte sin ledelse på toppen av tabellen, ettersom Brann ikke klarte mer enn 0-0 mot bunnlaget Odd.

- Jeg er fornøyd med 2. omgang. Vi vinner fortjent, etter at vi gjorde en dårlig 1. omgang, der vi jobbet en og en og ikke kollektivt. I andre slipper vi oss mer løs, og da er det lettere. Jeg er veldig fornøyd, sa Start-trener Tom Nordlie til NRK etter kampen.

Sterkt av Ham-Kam
Ham-Kam imponerte mest i søndagens runde, etter at de nedsablet Molde med klare 4-1. Det var tendenser til buing mot Petter Vaagan Moen på Briskeby, etter spillerens famøse overgang til Brann, men det påvirket ikke laget som helhet. Jan Michalesen scoret to mål for vertene, mens Kenneth Dokken og Espen Olsen økte. Rob Friend scoret Moldes trøstemål.

Adin Brown ble Aalesunds redningsmann på Ullevaal søndag kveld, etter at han reddet et tvilsomt idømt straffespark fra Jo Tessem rett før slutt.

- 0-0 mot Lyn er ikke så hakkende gæærnt. Vi hadde en matchvinner i mål, som klarte brasene i dag også, sa Aafk-trener Ivar Morten Normark.

Kampene:
Lillestrøm-FFK 3-0
Odd-Brann 0-0
Lyn-Aalesund 0-0
Ham-Kam-Molde 4-1
Start-Bodø/Glimt 2-0

Her er tabellen
Her er toppscorerlisten

Rosenborg-Vålerenga og Viking-Tromsø spilles mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.