RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt om europeisk fotball i helgen

Sist oppdatert:
Arsenal og Chelsea stormer videre, Bayer Leverkusen knuste Bayern München, og Michael Owen fikk sin debut i Spania. Det er bare noe av det som skjedde i europeisk fotball i helgen. Her får du oversikt over resten.

Fotballen ruller for alvor over hele Europa, og ingen følger den tettere enn TV 2 Nettavisen. Engelsk, skotsk, fransk, spansk, italiensk, svensk, dansk, nederlandsk, belgisk, østerriksk, portugisisk og sveitsisk fotball - kampfakta, statistikk og tabeller får du fra så å si alle ligaene.

Her er noen smakebiter:

Helgens Premier League
Helgens Bundesliga
Helgens Ligue 1
Helgens Primera Division

I Sverige tok IFK Göteborg sin femte strake seier. I Danmark scoret Magne Hoset og fikk rødt kort, Celtic vant The Firm i Skottland, mens Trond Sollied fortsatt gjør det bra i Club Brugge og Belgia , tre lag har like mange poeng i toppen av Æresdivisjonen, og Sigurd Rushfeldt tegnet seg igjen på scoringlisten i Østerrike. Celtic slo Rangers i Old Firm i Skottland, mens Glenn Atle Larsen (tidligere VIF) scoret for Dundee . Og for de av dere som er interessert i det litt mer sære, så vant Canvey Island mot Exeter i engelsk conference. Se venstremargen i fotball-seksjonen vår for all statistikk om alle ligaer.

Vi følger også europeisk fotball tett når det skjer. Manchester United møter Everton senere i dag. Den kan du følge minutt for minutt her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere