RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt om fotballrunden

Sist oppdatert:
Brann kan ta kvelertak på Vålerenga i helgen. Her er alle våre saker om runden, og siste nytt om skader, suspensjoner og værmeldinger.

Vålerenga tapte 1-3 for Ham-Kam i seriepremieren, mens Brann dagen etter slo Molde 2-0 i sin åpningskamp. Søndag kveld klokken 20.05 møtes Brann og Vålerenga - to av Rosenborgs største utfordrere denne sesongen - på Ullevaal.

Brann kan benytte sjansen til å sikre seg et forsprang på seks poeng i forhold til Vålerenga. Oslolaget, som gikk ubeseiret i 19 obligatoriske kamper, har tapt to strake og står nå uten seier på fem kamper. I tillegg savner de Steffen Iversen.

Aalesund slo Odd 2-1 i lørdagskampen.

TV 2 Nettavisen har sjekket skadesituasjonen i samtlige klubber:

Bodø/Glimt mangler fortsatt langtidsskadede Per-Ivar Steinbakk, men stiller ellers med skadefritt mannskap. Stig Johansen har fått skadet en stortå, og er usikker. Kristoffer Paulsen fikk rødt kort mot Viking og soner karantene. Rosenborg mangler fortsatt Robbie Russell. Bjørn Tore Kvarme fikk en lyskestrekk i torsdagens kamp mot FC København, og må også stå over. Han er trolig ikke tilbake før om fire til seks uker.

I Lillestrøm er alle skadefrie. Shane Stefanuto og Mato Grubisic er begge tilbake i trening. De er imidlertid ikke aktuelle til kampen, men må gjennom kamper på reservelaget først. Lyn mangler Henrik Dahl, og i tillegg er det mulig at Mounir Hamouds vonde rygg nekter ham spill. Førstekeeper Ali Al-Habsi tråkket over på fredagens trening, og må ifølge Dagbladet kanskje stå over søndagens kamp.

Molde mangler kun Johan Nås, mens Start er uten Ben Wright, Kai Risholt og Leif Otto Paulsen. I tillegg sliter Alex Nyarko med krampe i en legg, mens Fredrik Strømstad er syk.

Tromsø mønstrer skadefritt mannskap, men Thomas Hafstad soner karantene for rødt kort. Ham-Kam er usikre på om Kenneth Dokken og Marius Gullerud rekker helgens kamp.

Siste nytt:
Davy Wathnes ferske kommentar:
Navnet skjemmer ingen...
Bengt Eriksens kommentar om seriestarten:
«Må gå etter begredelig seriestart»
Odds:
Oddstips i samarbeid med nettips.co.uk
Om kampene:
Aalesund - Odd 2-1:
Fotballfesten fullkommen
Bodø/Glimt - Rosenborg:
Husker ikke sist Glimt vant
Lillestrøm - Lyn:
Lyn røper ingenting
Molde - Start:
Vil selge Start-stjernene
- Molde bedre enn dere tror
Tromsø - Ham-Kam:
Solbakken skal lure TIL igjen
Friskmelder Essediri
Vålerenga - Brann:
Alle vil ha Rekdal
Wæhler skjønner ikke Hareide
Hulsker tilbake for VIF
Keeperhelten mister plassen

I og med at Bengt Hulsker er spilleklar igjen, er Steffen Iversen den eneste som ikke er kampklar i Vålerenga. Brann mangler langtidsskadede Helge Haugen og Kurt Walde. De er fortsatt ikke tilbake i trening. For øvrig melder Mons Ivar Mjelde om fulltallig tropp til søndagens storkamp.

Fredrikstad mangler bare Raio Piiroja, som muligens må opereres. Per Egil Ahlsen tror på strålende vær og fullsatt stadion til møtet med Viking på mandag. Rogalendingene mangler bare Jone Samuelsen, som såvidt har begynt å trene igjen.

Husk også at du hos TV 2 Nettavisen får fem kamper direkte på web-tv hver runde. Og er du ikke i nærheten av PC'en din, kan du få alt om eliteserien på mobiltelefonen.

I tillegg legger vi ut alle målene gratis på web-tv tre-fire minutter etter at de kommer.

Har du tenkt deg til kampen, men ikke helt vet hvordan været vil bli, får du oppdatert værmelding og temperaturoversikt også på våre sider. Hvis du ikke drar på arenaene, kan du følge alt som skjer gjennom vår omfattende live-dekning. Etter kampene får du selvsagt alt om det som har skjedd, både kampfakta og reaksjoner fra sentrale aktører.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere