Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt om helgens kamper

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Overraskende resultater og mer spennende enn noen gang kjennetegner årets eliteserie. Her får du siste nytt om lagene, skader, sakene og alt om 4. serierunde.

Det spilles seks kamper i helga. Aalesund-Brann avslutter den 4. runden mandag. Den kampen kommer vi i større grad tilbake til mandag.

Bodø/Glimt-Ham-Kam:
- Har ikke til hensikt å gi meg
Fredrikstad-Odd Grenland:
- Et stort steg i feil retning
Lyn - Molde:
- Lærer noe nytt hver dag
Start - Viking
- Har vært trist for Viking
Tromsø - Vålerenga:
Ny seiersrekke for Vålerenga
Se TIL-VIF direkte - eksklusivt på web-tv
Lillestrøm - Rosenborg:
Forventer skjerpet RBK
Aalesund - Brann:
- Undervurderte fotballinteressen
Vårt tips:
- Sats på Rosenborg

Er du ikke i nærheten av PC´en, kan du også få alt om kampene og ditt lag direkte på mobiltelefonen din. Skulle du lure på om været er godt nok til å dra på kamp, kan du sjekke været på eliteseriearenaene her (Skriv inn arenanavnet i søkefeltet). Kampene følger du som vanlig live på TV 2 Nettavisens livesystem.

Skadesituasjonen:
Bodø/Glimt
må klare seg uten Per Ivar Steinbakk, men Stig Johansen, som har slitt med en tå, er med i troppen. Ham-Kam stiller skadefritt, og trolig med samme lag som slo Aalesund sist.

Fredrikstad må fortsatt klare seg uten Brian West og Raijo Piiroja. Dagfinn Enerly og Øyvind Hoås slitt med småskader den siste uka, mens Hans Erik Ramberg og Simen Brenne har hatt feber og sår hals. De to siste er klare igjen, og trolig gjelder det også Enerly og Hoås. Odd Grenland må klare seg uten Morten Fevang pg Per Nilsson.

Lyn mangler Henrik Dahl som fortsatt er ute i tre uker. Erlend Ormbostad sliter med en strekk for Molde.

Start møter Viking på Kristiansand stadion. Begge lagene stiller skadefritt. Viking vraker trolig Hannes Sigurdsson, og satser i stedet på Peter Kovacs som Egil Østenstads partner på topp.

Tromsø mangler bare Knut Borch. - Skadesituasjonen er bra den, bank i bordet. Måtte det bare vare, sier Otto Ulseth. Skadefritt er det også i Vålerenga. - Ulikt oss, sier Kjetil Rekdal.

Lillestrøm tror ikke at Frode Kippe eller Pål Strand blir klare, mens Magnus Myklebust er klar igjen. Han trente med ball fredag. Rosenborg-trener Per Joar Hansen ville ikke uttale seg om skadesituasjonen fredag. Han mente det var umulig å si noe om den før lørdag.

Web-tv:
Du kan se fem kamper direkte på web-tv søndag. Det koster 50 kroner for å se én kamp, 200 kroner for å se alt av fotball på web-tv i én måned og 650 kroner for å se alt i seks måneder.
Søndag:
18:00: Tromsø-Vålerenga
18.00: Lyn - Molde
18.00: Fredrikstad - Odd Grenland
18.00: Bodø/Glimt - Ham-Kam
20.05: Lillestrøm - Rosenborg

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!