RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt som normalt på ’Brua

Sist oppdatert:
Bortelaget yppet seg, hjemmelaget tok alle poengene. Med andre ord, alt er som det pleier på Stamford Bridge. Bare én ting skilte seg fra det vanlige - en spiss lagde to mål for de blåkledde.

CHELSEA - CRYSTAL PALACE 4-1: Nedrykkstruede Crystal Palace yppet seg tidvis på Stamford Bridge og var ikke langt unna å gå til pause med en sensasjonell ledelse.

Riktignok hadde Frank Lampard gitt hjemmelaget en programmessig ledelse med et kanonskudd fra nesten 30 meter etter en halvtimes spill, men da samme mann gjorde en horribel bom på egen femmeter like før pause, kunne Norges-venn og klansmedlem Aki Riihilahti dytte inn et sensasjonelt utligningsmål for Crystal Palce.

Sensasjonen var i ferd med å gjenta seg da storscorer Andy Johnson skulle, kunne og burde ha satt inn sin 19. nettkjenning for sesongen like etterpå, men fra syv meters hold og alene med keeper presterte storscoreren på ukjennelig vis å sette ballen utenfor.

Slikt bør man ikke gjøre mot Chelsea, som straffet Palace hardt for deres personlige feil.

Kjørte over Palace

Hjemmelaget malte og malte, og ble som forventet altfor sterke for bortelaget i andreomgangen. Joe Cole gjorde en utrolig innsats på midtbanen og ble belønnet med en fulltreffer etter Gudjohnsens flotte forspill tidlig i andreomgangen.

En gavmild Gabor Kiraley i Palace-målet fant så ut at det var på høy tid å øke serbiske Mateja Kezmans heller stusselige scoringsrate i Premier League, og et tilsynelatende uskyldig skudd fra drøye 20 meter fant veien under Kiraleys helligere deler og inn i nettmaskene.

Moro var over for bortelaget, og dermed var det bare av akademisk interesse da Kezman kunne notere seg for sin andre scoring for dagen tre minutter på overtid, da han kranglet en corner over streken. Og når selv scoringsvaksinerte spisser begynner å finne nettamskene, vel, da blir det om mulig endaverre å slå Chelsea.

Tre poeng: Fullt fortjent, overhodet ikke uventet, og snart er det behov for å ansatte enda en ny mann på Stamford Bridge:

En som kan pusse sølvtøyet som er på vei!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere