RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt stemte for Austin

Sist oppdatert:
Med en gnistrende runde på åtte under par, var det ingen som var i nærheten av Woody Austin i Stanford St. Jude Championship søndag kveld.

Amerikaneren, som begynte dagen på 4. plass, satte standarden fra begynnelsen av. Han senket birdie på hull to, fulgte opp med eagle på hullet etter, og satte deretter birdie på hull 10, 12, 14, 16, og 17. Det betydde en runde på 62 slag, eller åtte under par.

Han var hele fem slag bedre enn nummer to på listen - engelske Brian Davis.

- Det var en av disse overraskelsene vi alle får en gang i blant. Jeg er bare så glad for at det skjedde med meg på en søndag når det virkelig betydde som mest, sa Austin etter seieren, ifølge pgatour.com.

Adam Scott som ledet etter tre runder, hadde en dårlig dag på jobben søndag, og gikk sine siste 18 hull på 75 slag - fem over par.

Seieren var kjærkommen for Austin, som lå på 145. plass på pengelisten før helgens turnering. Han hadde bare én topp 25-plassering før Stanford St. Jude Championship i 2007.

Det var Austins tredje triumf i karrieren, og den første siden Buick Invitational i 2004. Seieren i helgen var verdt 1.080.000 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere