RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alva fra start til mål

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi byr på et herlig bankerdrag i V5B i Bergen i kveld. Med perfekte betingelser tror vi Alva leder V5-3B fra start til mål.

Klikk her for våre V5B-forslag

Vi tror bestemt at 1 Alva (V5-3B) er løsningen på bankervalget i kveldens V5-runde i Bergen. Hoppa har i en alder av syv år tent til for fullt. I kveld har hoppa en nydelig utgangsposisjon. Hun er kjapp fra start og er god til å forsvare seg. Sist gjorde hun et sterkt løp til annen bak en rågod Optisk Lyn. De andre hestene hadde hun ingen problemer med å holde unna for til tross for to sjeneringer underveis. Gangen før spurtvant hun etter perfekt smygreise mot gode hester. Treffer Geir Gudmestad starten, tror vi dette skal være i boks.

Kjemp om de store pottene med andelslag på nett!

Vi går imot favoritten 12 Drav Siss i V5-1B. 3 Temperanella er milevis bedre enn raden og feilfritt tror vi Kristian Lunde styrer inn til seier med den upålitelige hoppa. Vi tror Temperanella kan gå en tid i underkant av 1.30. Da må Drav Siss trave 1.27. Det har hun ikke greid foreløpig. Drav Siss skal uansett regnes. Hun er den beste hesten, men mange tillegg gjør det hele svært spennende. 4 Uni Pila er bedre enn raden. Går hun opp mot sitt beste skal tilleggshestene på slite litt med henne. 11 Rapp Hege blir bedre og bedre. Unngår hun galopp kan hun blåse rundt denne gjengen. 13 Lykkesiv er god, men 80 meter tillegg virker drøyt. Vi tar henne med på bred gardering sammen med fidusen 5 Sør Trolla.

5 Valnes Alice (V5-2B) vinner trolig uten galopp. Hun er ikke travsikker, men kapasitetsmessig duger hun selv i V75. Vi frykter startgalopp og garderer. 15 Delice D er minst like god som favoritten, men tillegget hemmer. Hun var riktig bra sist og har en lang speed. Heller ikke Delice D er av det helt travsikre slaget. Dette kan gi rom for overraskelser. 3 Misty Valley N var sjanseløs i hardt V75-selskap sist, men var heller ikke som best for dagen. Tilbake i form skal hun rekke langt fra en perfekt utgangsposisjon. Hun var bra sist og takler mellomdistanse bedre enn de fleste i feltet. 7 Nopeacelikeheaven gikk bra på Forus sist. Treffer kusken starten kan hun muligens overraske.

Eksperttips fra Sportspill kjøper du her

I den fjerde avdelingen tror vi mest på en feilfri 5 Shocking Gidde. Fireåringen vant i relativt billig selskap tredje sist. Nest sist slo han flere bra hester, men måtte strekke våpen for gode Zico H. Limburgia. Sist var han i galopphumør. Vi tror han trekker det lengste strået i en feilfri utgave. 8 Ocean Laser utvikler seg fint i Wassberg-regi. Dansken var bra sist og med klaff kan han ta årets første seier. 4 Sue ELlen lå hardt på sist og trøtnet på slutten fra tet. Nå er distansen 500 meter kortere. Vær obs! 6 Taipan Bulwark får Tom Erik Solberg i sulkyen. Det kan "vekke" hesten litt ekstra. Formen er fin på hestens som kun har en seier å vise til på 25 starter.

Annonse: Grøstad og Lerum holder toppform. I kveld byr de på nye elleville ideer

V5-5B er småvrien. 3 Alert Ås er favoritt. Står helt riktig inne i løpet grunnlagsmessig og trakk et bra spor. 7 Maxwill C.N. takler distansen bedre enn sine konkurrenter i kveld. Er formen på plass skal han regnes med en fin vinnersjanse. 5 Viking Neyenrode står beinhardt inne i løpet. Formen er dessuten usikker, men vi har latt oss imponere av denne hesten ved et par anledninger. 10 Lillruben er undervurdert. Han står distansen med det rette løpet og kjempe nok langt fremme. 9 Delphis Lantern er ikke verst. Med Solberg som makker kan han muligens yte det lille ekstra som skal til. Da blir rogalendingen skummel selv i vinnersammenheng. 6 Inspector Barnaby er bedre enn raden. Var tidligere en hest som likte lang distanse og har han ikke blitt for "lur" den siste tiden skal han kunne hevde seg i dette selskkapet.

Trykk her for våre V5B-forslag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere