RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amerikansk fotball i sorg

Foto: Gett Images / All over press
Sist oppdatert:
- Hans historie er inspirerende.

Det var den nylig frigitte Atlanta Falcons-linebackeren Thomas Howard som mandag mistet livet i en bilulykke i California. Han ble 30 år gammel.

Ifølge USA Today kjørte Howard en BMW som ble observert i høy fart like før sammenstøtet. Bilen krasjet inn i en trailer og ble slynget over i de motgående kjørefeltene. Der traff den først en Chevrolet, før den landet på en Honda. Føreren av Hondaen mistet også livet i ulykken.

- En sann glede å spille med deg
Howard begynte sin fotballkarriere for College-laget Texas El-Paso, før han i 2006 ble draftet av Oakland Raiders, hvor han spilte fram til 2010. Derfra gikk turen til Cincinnatti Bengals, før han i oktober i år signerte for Atlanta Falcons. Han spilte kun to kamper for NFL-laget, før han tirsdag i forrige uke ble frigitt.

Flere NFL-stjerner har det siste døgnet uttrykt sin sorg på Twitter.

- Hvil i fred Thomas Howard, skrev den tidligere NFL-linebackeren Shawne Merriman.

- Det var en sann glede å spille med deg. Du var en fantastisk lagkamerat, og et enda bedre menneske og far. Du kommer til å bli dypt savne, skrev Stanford Routt, som spilte med Howard i Raiders.

- En veldig trist dag. Min gode venn og lagkamerat Thomas Howard har mistet livet. Håper dere kan be for hans familie. For en fantastisk fyr. Ord er ikke nok, skriver Pittsburgh Steelers-quarterback Bruce Gradkowski.

- Hans historie er inspirerende
Sportslig leder på Texas El-Paso, der Howard spilte collegefotball, hyller også Howard.

- Dette er sjokkerende og veldig trist. Hans historie var så inspirerende. Han kom hit som en defensive back, men gjennom hardt arbeid ble han en av våre beste linebackers gjennom historien. Han fikk senere en fantastisk NFL-karriere. Men mest av alt var han en fantastisk person, som engasjerte seg. Han var alltid blid, og kom stadig vekk tilbake hit for å hjelpe fotballaget vårt. Det er vanskelig å tro at han nå er død. Hans familie er i våre tanker, sier Bob Stull.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere