Gå til sidens hovedinnhold

Amerikansk henvendelse på Corrales

Nå håper amerikaneren på overgang fra Brann.

(iBergen.no) Branns venstre backspiller Ramiro Corrales har i klare ordelag ytret ønske om en retur til USA og Major League Soccer (MLS). Hans tidligere klubb San Jose Earthquakes har vært nevnt som en interessert klubb.

Nå er imidlertid første offisielle skritt tatt. Like etter nyttår henvendte MLS seg til Brann angående interesse for å få spilleren til USA.

- Ikke svart
I motsetning til i store deler av verden er det ikke klubbene selv som tar kontakt ved interesse for en spiller i USA. Der er det ligaen som opptrer som mellomleddet og kontakter aktuelle klubber spillere som er blitt forespurt.

Brann bekrefter henvendelsen.

- Det er kommet en henvendelse fra ligaen som viser at de er interessert i å knytte til seg Ramiro. Vi har foreløpig ikke svart, men vi registrere at det er en interesse vi kan ta seriøst. Vi skal nå se på Ramiro sin situasjon, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen.

Han ønsker ikke å si noe om det er nevnt klubber i USA, men Corrales selv, som for tiden er i hjemlandet, fortalte til iBergen.no torsdag ettermiddag lokal tid at San Jose Earthquakes har forespurt spilleren til MLS.

- De (San Jose Earthquakes) har gjort en henvendelse til MLS så får vi se hva som skjer, sa Corrales til iBergen.no.

- Håper å slippe retur
Corrales ble for kort tid siden tatt ut på det amerikanske landslaget, i hovedsak bestående av spillere fra den hjemlige ligaen, og returnerer etter planen ikke til Bergen før etter landskampen mot Sverige 19. januar. Resten av troppen møter i Bergen 14.

Corrales håper imidlertid han slipper å komme tilbake til gullbyen.

- Det har ikke forandret seg, jeg har fortsatt lyst å returnere til USA og håper jeg slipper å komme tilbake til Brann, sa Corrales.

I media er det tidligere blitt spekulert i at Brann ønsker å få i overkant av to millioner kroner for spilleren. De ønsker å få tilbake pengene de brukte for ham da han ble hentet fra Hamkam og advokatutgiftene de hadde i forbindelse med saken om utvisningsvedtaket som ble gjort i fjor.

Brann har signalisert at de kan være interessert i å få en spiller fra MLS som en del av overgangssummen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot