BODØ (Nettavisen): Det gikk hett for seg da Bodø/Glimt slo Roma 2-1 i Conference League på Aspmyra torsdag kveld.

Kjetil Knutsen beskyldte Roma for bevisst å forsøke å få ham til å miste fokus ved at en av Roma-trenerne slengte meldinger til ham fra oppvarmingen og hele kampen gjennom.

- Alt tyder på at det er en bevisst strategi, sier Kjetil Knutsen til Nettavisen.

- Det er en assistenttrener som rett og slett oppfører seg som en tulling. Han begynner å hakke på meg før kampen har startet og holder på gjennom hele kampen. Det er så lite fair play som det går an. De ønsker å forstyrre min jobb, og det kokte over to ganger. Det var en spesiell måte å oppføre seg på som jeg aldri har vært med på, sier Knutsen videre.

Anklager mot Knutsen

Etter pressekonferansen oppstår det ville tilstander i gangene på Aspmyra, og det rettes anklager mot Knutsen fra italiensk hold.

Til Sky Italia sier nemlig Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini at Kjetil Knutsen angrep Romas keepertrener.

- Treneren deres angrep keepertreneren vår på en voldsom måte. Vi kom hit med all respekt, for dem og for kampen. Det som skjedde er en fornærmelse mot alle, mot Roma, mot oss og for motstanderen. Det er en skam, sier Pellegrini.

Glimt kjenner seg ikke igjen

Etter det Nettavisen kjenner til er holdningen i Glimt-leiren at saken er forsøkt snudd på hodet og at det var Knutsen som ble angrepet.

Nettavisen har kontaktet Glimt for en kommentar fra Kjetil Knutsen om anklagene fra Pellegrini, men kun fått følgende svar:

- Det har vært en hendelse. Politiet er involvert i saken, sier pressekontakt Niklas Aune Johnsen til Nettavisen.

Nettavisen tok igjen kontakt med Bodø/Glimt fredag morgen for å spørre om hendelsen. Klubben opplyser at de skal ha et møte, fredag, og vil ta kontakt etter dette.

Nettavisen har vært i kontakt med politiet i Nordland natt til fredag. Politiet bekrefter at de ble tilkalt i forbindelse med bråk i spillertunnelen. Da politiet kom til stedet, hadde det situasjonen roet seg.

Overfor TV 2 sier innsatsleder i Nordland politidistrikt Kristian Karlsen at det var litt knuffing, men at ingen er skadet, og ingen av partene ønsker å anmelde forholdet.

Det er imidlertid sannsynlig at Uefa vil åpne en disiplinærsak etter hendelsen på Aspmyra.

Irritert Mourinho: - Ikke interessert i hva Knutsen sier

Før kaoset bør løs på Aspmyra forsøkte Nettavisen å få en kommentar fra José Mourinho om den ampre stemningen mellom benkene underveis i kampen og om Kjetil Knutsens uttalelser om manglende fair play.

Midt i spørsmålet avbrøt Mourinho.

- Jeg er ikke interessert i hva han sier, for jeg vil ikke vite det, sa Roma-treneren.

Portugiseren var tydelig forbannet, men gjentok at det er returoppgjøret i Roma som avgjør hvem som går videre.

- Det er bare én kamp som teller, og det er den neste. I gruppespillet vant vi ikke, men vi endte på førsteplass. Det er 2-1 til dem nå, men det er 90 minutter igjen å spille, så la oss snakke etter kampen, sa Mourinho, før han begynte på en lang tirade om svak dømming og manglende bruk av VAR i Conference League.

Det er nå liten tvil om at tenningsnivået blir høyt når Bodø/Glimt reiser ned til Roma for å forsvare sin ledelse og kjempe om en plass i semifinalen i Conference League.

Nettavisen har sendt henvendelser til både UEFA og Roma for ytterligere kommentarer, men har foreløpig ikke fått svar.