RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anbefaler nytt kunstgress

Branns Martin Knudsen gir tommelen opp for det nye kunstgresset som skal legges i Vestlandshallen.

I dag tidlig var Martin Knudsen i Stockholm for å teste det nye kunstgress dekket som skal legges i Vestlandshallen. Etter ca én times testing var konklusjonen klar.

- Jeg synes det føltes veldig bra ut. Det nye dekket er av mye bedre kvalitet. Det virket videreutviklet i forhold til dekket som er der nå, så det er å anbefale, sier Knudsen til iBergen.no.

Testet mykhet
Blant det som ble testet var mykhet, hvordan ballen oppførte seg langs bakken og hvordan den spratt.

- Det nye dekket har en del bedre egenskaper, så jeg er fornøyd, sier Knudsen.

Ifølge styreformann i Stiftelsen Vestlandshallen, Knut Kristiansen, er det nye dekket blant det aller siste på markedet innen kunstgressdekke. Underlaget er mykere og skal på den måten i større grad bidra til å forhindre skader.

Fire milioner
Det er så langt bare levert ett tilsvarende kunstgressdekke i Norge – på Bodø/Glimt sin hjemmebane Aspmyra. Rosenborg skal også legge et tilsvarende dekke på én av sine treningsbaner.

- Det nye dekket skal være klart i Vestlandshallen til 1. oktober, og koster fire millioner kroner, forteller Kristiansen til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere