RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anbefaler Solbakken til FCK

Sist oppdatert:
Ham-Kams Jan Michaelsen mener Ståle Solbakken ville vært en perfekt trener for FC København, og sier de danske mesterne er dumme hvis de ikke gir treneren et tilbud.

- Ståle ville vært fantastisk for FCK med en kynisk og effektiv spillestil, sin karisma og sin status i klubben og dansk fotball generelt. FCK vil være dumme hvis de ikke i det minste spør ham, sier Michaelsen.

Spekulasjonene rundt Hans Backes trenerframtid i den danske storklubben har økt i omfang etter at klubben tapte for Brøndby søndag.

- Ståle er i likhet med Morten Olsen en veldig aktiv trener. Mange spillere har løftet seg flere prosent på grunn av hans utstråling. Han er også en type som kjører en hard stil og setter folk på plass, sier Michaelsen.

Solbakken var til stede under FC Københavns kamp mot Brøndby.

- Det har vært bestemt i fem-seks uker at jeg skulle hit i dag. Hans er min venn, og løsningen på FCKs problem er ikke å kvitte seg med ham, sa Solbakken til den danske avisen B.T. etter kampen.

Michaelsen, som har gitt klar beskjed om at han forsvinner fra Hamar hvis Solbakken gir seg som trener i Ham-Kam, er ikke helt enig.

- Hvis FCK vinner over AGF er skuta vendt og alle er glade. Jeg allerede se overskriftene. Men hvis de taper, må det vel skje noe, sier han.
(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere