RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nigel French (Pa Photos)

Ancelotti klar for PSG

Den tidligere Chelsea-treneren har fått en ny utfordring.

Paris (NTB-AFP): Kort tid etter at Antoine Kombouaré gikk av i Paris Saint-Germain, ble Carlo Ancelotti fredag presentert som ny hovedtrener i den franske storklubben.

Det gikk under én time mellom Kombouarés avgang og den påfølgende ansettelsen av meritterte Ancelotti. Trenerbyttet kom ikke overraskende. Spekulasjonene om endringer i hovedstadsklubben hadde pågått i flere uker før det ble klart.

– Etter to år med stor entusiasme og lidenskap i klubben, forlater Antoine Kombouaré jobben i Paris Saint-Germain fra og med i dag, sa hovedstadsklubben i en uttalelse da avgangen til Kombouaré var klar.

Kombouaré tok over PSG i mai 2009. Selv om klubben er serieleder i fransk 1. divisjon, har 48-åringens trenerjobb vært truet i flere uker. I mellomtiden var sportsdirektør Leonardo i samtaler med en god venn og arbeidskollega Ancelotti.

52-årige Ancelotti fikk i vår sparken i Chelsea. Han rakk likevel å ta både seriegull og FA-cupgull med London-klubben i 2010. Italieneren ledet Milan til to mesterligatriumfer i 2003 og 2007.

Under Kombouarés ledelse opplevde PSG blandet suksess. Forrige sesong ledet han Paris-laget til fjerdeplass i serien, mens det ble tap i cupfinalen mot seriemester Lille. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere