*Nettavisen* Sport.

Ander Herrera er ferdig i Manchester United

Klubben bekrefter på sosiale medier at Herrera forlater United etter fem sesonger.

11.05.19 11:48

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet over tid.

Ander Herrera har ikke vært villig til å undertegne nye betingelser med United, og er nå ferdig i klubben.

På Twitter har United nå publisert en videosnutt, som enkelt og greit er en avskjedsmelding fra spilleren selv:

- Det er rødt i hjertet mitt. Jeg visste det fra første gangen jeg spilte for United. En klubb med tusenvis av fantastiske supportere, og spillere som gir alt. Det har vært spesielt å høre navnet mitt på Old Trafford. Hver eneste gang jeg har representert denne klubben, har jeg forstått hva denne klubben står for. Jeg kommer til å huske samtlige kamper for denne klubben, for det har vært en ære å spille for den største klubben i England. Tusen takk for disse fantastiske årene, sier Herrera i videosnutten som helt sikkert oppleves emosjonell for United-supportere over hele verden.

Det virker sannsynlig at Herreras neste eventyr nå utspiller seg i Paris.

Tidligere har Nettavisen rapportert at spilleren og Paris Saint-Germain har kommet til enighet om de personlige betingelsene, og Paris-klubben skal anse baskeren som et viktig tilskudd på midtbanen fra neste sesong av.

Ole Gunnar Solskjær har vært klar på viktigheten til Herrera i hans United-lag, men klubben har altså ikke vært i stand til å overbevise spilleren om at fremtiden er lysest i Manchester. BBCs United-journalist, Simon Stone, skriver lørdag formiddag at spilleren synes klubben var for trege med kontraktsforslaget sitt, og at klubben selv mener spillerens krav var alt for høye.

Det betyr at Herrera nå forlater United vederlagsfritt, og at Solskjær har nok en plass i laget han er nødt til å forsterke før neste sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag