Herrera signerte for Paris Saint-Germain sommeren 2019 etter å ha tilbragt fem år i Manchester United.

I et tidligere intervju med ESPN fortalte spanjolen at noe av grunnen til at han forlot klubben var på grunn av at han var uenig med styret i en rekke valg de tok da han var i klubben.

Les også: Eksklusive rettigheter i boks: Nettavisen viser Messi og fransk fotball de neste tre årene

Hans første sesong i den franske storklubben ble stort sett ødelagt av skader, og 32-åringen spilte bare åtte kamper i Ligue 1. Forrige sesong ble det mer spilletid, men uten at han utmerket seg noe spesielt.

LIVE 19.00: Se Ligue 1-runden her!

Denne sesongen har imidlertid midtbanespilleren vist seg fra en helt ny side. Han har startet syv av åtte kamper, og noe overraskende notert seg for fire mål og to målgivende pasninger.

Onsdag kveld spiller Herrera og PSG mot Metz. Kampen ser du hos Nettavisen.

20.45: Se studiosending foran kampen Metz - PSG

- Oppsiktsvekkende

Det er ikke normal kost for den defensive midtbanespilleren, som ikke har vært kjent for å være en spesielt målfarlig spiller tidligere i karrieren.

Ekspert på fransk fotball, Paul Thomas Clay, sier han er veldig imponert over det Herrera har levert i åpningen av sesongen, både det han har levert foran mål, men også ellers.

- Han har fremstått veldig bra, og på en litt annen måte enn vi har sett før. Han har vært den pålitelige og solide brikken i et lag som må finne seg selv litt på nytt med alle de nye signeringene. I fraværet av Verratti har han vært en slags sjef i maskinrommet, sier eksperten til Nettavisen.

- Han har også scoret like mange mål som han gjort de siste tre sesongene. Det er jo noe som er oppsiktsvekkende i seg selv, for han har aldri vært noen målmaskin, legger Clay til.

Les også: For under et år siden var han med å tape for Brann. Nå har karrieren tatt en ellevill vending

- Ikke til å kjenne igjen

Den franske storavisen L'Equipe har også latt seg imponere av den spanske midtbanespilleren denne sesongen.

- Herrera er ikke til å kjenne igjen denne sesongen. Han er i dag, i fravær av Verratti, en av Parisernes viktigste spillere, skriver avisen i en artikkel om 32-åringen.

L'Equipe trekker frem hvor mye bedre Herrera har blitt i pasningsspillet, og at han tar mye mer ansvar offensivt enn tidligere. I tillegg er hans defensive egenskaper svært viktige for klubben som har haugevis av gode offensive spillere.

- Herrera er også uvurderlig uten ball. Den utallige mengden av løp han foretar seg gjør at han tetter betydelige rom mellom linjene. Ballvinningene hans er også dyrebar ammunisjon for MNM, skriver avisen.

Les også: Bildene av Messi gikk verden rundt. Hevder dette er forklaringen på Pochettinos valg

- Konstant leverandør av kvalitet

Ligue 1-ekspert Clay legger ikke skjul på at også han er overrasket over innflytelsen Herrera har hatt på PSG denne sesongen. Nå tror han at spanjolen kan vente seg mer spilletid enn mange trodde han kom til få før sesongen.

- De hadde nok ikke nødvendigvis ventet at Ander Herrera skulle være så god som han har vært, så det kan godt hende han får litt mer spilletid enn man kanskje hadde sett for seg, forteller eksperten.

Se høydepunktene fra storkampen mellom PSG og Lyon her:

Les også: Fikk sylskarp kritikk da han forlot Liverpool. Nå overrasker Shaqiri i Lyon

- Han er på en måte en veldig jevn og stabil spiller. En konstant leverandør av kvalitet. Han har et høyt bunnivå, men er kanskje ikke så spektakulær som de andre spillerne i klubben, tilføyer Clay.

PSG hentet som kjent Lionel Messi i sommer, og storklubben stilte i forrige kamp med en frontkvartett bestående av den argentinske trollmannen, sammen med Kylian Mbappé, Neymar og Angel Di Maria.

- Viktig jobb

Det er store forventinger til klubbens offensive stjerner denne sesongen, men Clay påpeker at det blir veldig viktig at midtbanen til PSG henger sammen om de offensive stjernene skal få skinne.

Les også: Liverpool-helt kom med oppsiktsvekkende Messi-melding. Det får eksperter til å reagere: - Helt galimatias

PSG-midtbanen blir selvsagt viktig med tanke på det defensive, men Clay mener også at midtbanespillerne kan bli avgjørende for klubben i det offensive spillet, selv om de allerede kan skimte med de største offensive stjernene på topp.

- Når motstanderlaget må forholde seg til tre eller fire verdensklasseangripere, så klarer de ikke også å fange opp de som kommer fra midtbanen. Derfor utgjør de en viktig jobb også offensivt. Sånn som det at Ander Herrera har scoret så mange mål nå handler om at de er med fremover, forklarer han.

Onsdag kveld er det full runde i Ligue 1, og alle kampene kan du se på Nettavisen. Ander Herrera og hans stjernelagkamerater i PSG møter Metz klokken 21.00. Hos Nettavisen lader vi opp til kampen med studio fra klokken 20.45.