Anders Myrvold fikk sparken fra Stavanger Oilers i sommer etter å ha brutt kontrakten på punkter angående dopingtest og alkohol.

Men det er ikke de eneste skandalene Myrvold har på rullebladet. Etter oppsigelsen ble han arrestert for trusler mot Oilers' direktør, og han har også tidligere blant annet innrømmet å ha et kokainproblem.

Det stopper ikke Stjernen og en annen mye omtalt person, sportssjef Morgan Andersen.

Presenteres fredag
Klubben vil fredag presentere Myrvold som ny Stjernen-spiller. Det får Nettavisen opplyst fra sikre kilder.

Styreleder i Stjernen Lars Joramo bekrefter at de i morgen vil slippe en stor nyhet.

- Vi hilser alle forsterkninger velkommen. Vi hentet nylig de to 20-åringene Martin Jordheim og Mats Weberg fra konkursrammede Comet. Men vi må også ha noen med mer erfaring, så den forsterkningen av den kaliberen vi presenterer i morgen vil være bra, sier han til Nettavisen.

Vært ønsket lenge
Det har lenge vært kjent at Morgan Andersen ønsket Myrvold til klubben. I slutten av juli uttalte Andersen at han var sikker på at Myrvold hadde lagt problemene sine bak seg, og at han ville tilby Myrvold kontrakt.

- Jeg har fått tilbud fra flere klubber, både utenlandske og norske, og tar ting med knusende ro inntil videre. Skal man først ta på seg en klubbdrakt må det være et bevisst, gjennomtenkt valg. Men jeg har en god dialog med Morgan, som jeg kjenner godt, sa Myrvold til TV2 den gangen.

Nå har altså dialogen kulminert i kontrakt.

Anders Myrvold og Morgan Andersen svarte ikke på Nettavisens henvendelser torsdag kveld.