RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andersen angrer ikke

Jonas Andersen, Jonas Solberg Andersen.
Jonas Andersen, Jonas Solberg Andersen. Foto: Roy Kvatningen
Sist oppdatert:
Et av Norges største hockeytalenter, Jonas Solberg Andersen, sliter med å få spilletid i Leksand. Men han angrer ikke på at han forlot Norge.

Leksand er Allsvenskans mest ambisiøse lag. Målet er opprykk til Eliteserien. Og med 12 seirer på 13 kamper, er Leksand på god vei. Kun Skellefteå ligger foran Jonas Solberg Andersens lag på tabellen.

Vraket i forrige match
- Vi skal rett opp i eliteserien. Det er press på alle, både trenere og spillere. Det har selvfølgelig sine positive og negative sider, sier Jonas Solberg Andersen til TV 2 Nettavisen.

23-åringen, som storspilte for Sparta i den norske toppserien i fjor, har slitt så langt. Etter 13 serierunder står han bokført med to mål og én assist. I 12-1-seieren over Bodens søndag, ble det null poeng. Av naturlige årsaker.

- I starten spilte jeg mest i fjerderekka, men de siste fem kampene har jeg spilt mer, og også i power play. Men i går fikk jeg ikke spille i hele tatt. Jeg synes ikke jeg har spilt meg ut av laget den siste tiden, mener den norske landslagsløperen.

- Men det er bare å stå på, så får jeg sikkert spille mer.

Andre forutsetninger
Solberg Andersen forlot Sparta og skrev under for Leksand i sommer. Så kom lockouten i NHL, og en rekke spillere kom til Sverige. Det har gått ut over istiden.

- Forutsetningen er vel litt annerledes i dag enn da jeg skrev under. Og det er ikke utenkelig at det kommer flere spillere heller.

- Men jeg angrer absolutt ikke. Jeg tror jeg har utviklet meg allerede. Jeg spilte mange bra kamper mot eliteserielag i oppkjøringen, det er mange lag som holder høyt nivå her og du må gi hundre prosent på treningene for å få spille. Det som er litt synd, er den streiken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere