Brasilianske Anderson ble hentet fra Porto til Manchester United i 2007, og mange hadde store forventninger til den tekniske midtbanespilleren.

Til tross for fire Premier League-titler og ett Champions League-trofé senere, er det mange som sitter igjen med følelsen av at han aldri fikk ut sitt fulle potensial på Old Trafford.

Nå kommer hans landsmann og tidligere lagkamerat i Manchester United, Rafael, med noen uttalelser som kan forklare noe av grunnet til nettopp det.

- Han var altfor glad i take away-mat, og spesielt hamburgere, forteller den nåværende İstanbul Başakşehir-spilleren om sin tidligere kollega, til Mirror.

Les også: Norges nye friidrettshåp står ovenfor samme valg som Warholm: - Helt umulig å si

- Hadde vært verdens beste

Han beskriver videre det som nærmeste var en avhengighet for Anderson, og som til stadighet kom fram på turer hjem fra trening.

- Anderson var gal, men jeg elsket han. Vi kunne være på vei hjem fra trening og kjøre på motorveien, så plutselig hørte du han rope «McDonald's, McDonald's» i det vi kjørte forbi restauranten. Hvis han hadde vært en seriøs utøver, tror jeg han hadde vært verdens beste fotballspiller, sier Rafael.

Og fortsetter:

- Han kunne gjøre de mest utrolige ting med en fotball, og spilte som regel uten noe nerver og stresset aldri. Jeg vet ikke om han noen gang tok noe seriøst, for han bare elsket livet på den mest avslappende måten.

Anderson ble hentet til United for nærmere 300 millioner kroner fra Porto, og ble sett på som en prestisjesignering. Han tok veien videre til sin tidligere klubb Internacional i Brasil, før han avsluttet karrieren i tyrkiske Adana Demirspor.

Golden Boy

Han fikk til slutt 181 kamper for Manchester United, men klarte aldri å bli «den helt store» for storklubben. Anderson vant den gjeve prisen Golden Boy, som den beste unge spilleren i verden, tilbake i 2008.

- Karrieren hans var preget av mye skader, og mye av grunnen til det var nok måten han spiste på. Det er ingen tilfeldighet at han var i sin beste form da han spilte mye kamper, for da hadde han ikke tid til å spise så mye.

Les også: Hamilton vant etter dramatisk kollisjon: - Hva er det som skjer?

- Men kom han i gang, var det få i ligaen som var på samme nivå, avslutter Rafael da Silva om sin tidligere lagkompis.