RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andersson: - Jeg tok ikke ballen

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
ÅRÅSEN (TV2 Nettavisen): Christoffer Andersson innrømmer at Bodø/Glimt skulle hatt straffe da han felte Trond Fredrik Ludvigsen (bildet) bakfra.

LILLESTRØM - BODØ/GLIMT 0-0: - Jeg traff ikke ballen. Det kjentes i alle fall ikke sånn ut, sa LSK-backen etter 0-0 på Åråsen.

- Det var nok straffe, ja, innrømte han overfor TV 2 Nettavisen.

Andersson spilte en svært god kamp for Lillestrøm. Sammen med et robust LSK-forsvar ryddet han unna da et Bodø/Glimt-lag på desperat poengjakt prøvde seg.

Kampfakta, spillerbørs og høydepunkter på web-TV

- Soleklar straffe!
Men etter nøyaktig en time måtte han ty til ulovlige midler. Trond Fredrik Ludvigsen stormet frem på høyresiden, og ble tacklet bakfra i skuddøyeblikket.

Han lå nede og ventet på at dommer Svein Oddvar Moen skulle sette fløyta til munnen, men Haugar-dommeren vinket spillet videre.

- En soleklar straffe! Han (Andersson, red.anm.) var ikke i nærheten av ballen, sa en skuffet Ludvigsen.

Tapte viktige poeng
Skjebnestraffen som uteble kan vise seg å få stor betydning for Bodø/Glimts fremtid i eliteserien. Laget har like mange poeng som Stabæk på kvalifiseringsplass, bare målforskjellen holder de over streken.

- Absolutt. Hvis vi hadde fått straffe, scoret og vunnet kampen, hadde ting sett langt lysere ut, fortsatte den tidligere Hertha Berlin-proffen.

Bodø/Glimt ropte også på straffe etter en corner i sluttminuttene.

Dommer Svein Oddvar Moen brukte langt tid i dusjen. TV2 Nettavisen rakk ikke å få en kommentar.

God hjemmedebutant
Eirik Soltvedt spilte sin første kamp fra start etter overgangen fra Ull/Kisa i 2. divisjon. Venstrevingen var blant LSK beste. Han tilførte det lille ekstra i LSKs midtbaneledd, som var destruktive defensivt, men omstendelige offensivt.

- Det føles som om vi tapte to poeng. Men for min egen del mener jeg at jeg la inn en god søknad om fast plass på laget, sa Soltvedt.

LSK-trener Arne Erlandsen var lite fornøyd med 2. omgangen.

- Vi spiller gammeldags fotball med mye ball i bena. Bevegelsen var for dårlig, vurderte han.

Mangler marginene
Glimt-trener Øystein Gåre mente i likhet med de fleste andre at laget hans ble snytt for minst en straffe.

- Det føles sånn. Men nå er det slik at alle marginer er viktige, og de kommer ikke i vår favør alltid, kommenterte han.

Flere marginer følger når nest siste akt av nedrykksdramet finner sted om en uke. Rosenborg kommer til Bodø, Tromsø kommer til Fredrikstad og Molde kommer til Nadderud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere