RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andre og Sjarmøren

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Et vanskelig V5-omgang på Leangen, men bankeren føler vi oss trygge på etter en titt i notatblokka .Ta rygg og sjekk våre V5-tips.

Øvrig Sportspill-meny mandag:
Klosterskogen: Lunsj-V5
V65 Mantorp:Ingen walkover for Takter
Odds:Fotballfest med VIF og Brann

V5A-4/V5B-1
10 Storsjarmøren og Andre H. Stensen blir vår banker denne mandagen. Tredje sist tapte han bare for gode Skofteblesen – nest sist slo han en bra hest som Dag Jerven greit, mens nå sist ble det galopp og en mulig trippelplassering på Nossum. Bokli Eld-sønnen passer bedre på Leangen med Stensen, og fra springspor får de normalt en meget bra start siden han er kjapp ut. Ingen av strekhestene vil normalt svare Storsjarmøren om han kommer tidlig. Blir det tidlig tetkjenning, mener vi han skal ha en topp vinnersjanse mot motstand han normalt slår på en god dag.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 10 B: 12-11-6 C: 9-1-2-8-5-4 D: 7-3-13

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5A-1
3 Crusow gjorde et sterkt løp for Bo Eklöf nå sist i tøft selskap. Står helt perfekt til på sterk nå, den gode traveren til Michael Von Krusenstierna som utvikler seg hele tiden. Normalt klarer den dyktige amatøren å kjøre seg tidlig til tet, og distansen på 3140m tror vi passer helt perfekt. Står dessuten 20m bedre inne denne gangen kontra 8 Bagpipe som ble fryktelig defensivt kjørt sist. Klaffer det litt for Husbyn i sulkyen, tror ikke vi de 20m på denne lange distansen betyr noe, for Bagpipe er så bra når han er på topp at han må regnes helt i toppen.

4 Love Force er nok den beste hesten på kapasitet, men han har ikke vært på topp i det siste grunnet hovsprekk osv. Når Brækken drar den fine Love You-sønnen til start igjen, har han normalt kontroll på hesten og vi alle vet hvor god denne hesten er når han fungerer.

Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 8-4 C: 9-1-6-5-7 D: 2

V5A-2
3 Borga E.T vant sprettlett sist for Tomas B. Nilsson etter at hun overtok tet runden igjen. Skal huske at denne denne treårshoppa er herdet fra tøffe selskap tidligere i år, så hun skal ha en topp vinnersjanse når hun møter slik konkurranse hun gjør i kveld.

6 Seaborn Simona er ingen kastekjepp, for hun kunne fort stått med tre strake seiere hvis hun ikke hadde galoppert i kampens hete mot Oh Superb. Vant enkelt etter hun fikk overta tet tidlig sist, så skulle hun komme seg foran, er dette en fin vinnersjanse. 7 Say Superb er herdet mot de beste i årgangen, men der har han falt helt gjennom. Er rask fra start, så det er mulig at Garberg klinker til i håp om å komme seg foran. Fra tet kan Magnetic Power-sønnen vinne.

Vår rangering V5A-2: A: 3 B: 6-7 C: 2-4-5-9-1 D: 10-8-11

V5A-3
Et uoversiktlig monteløp – 10 Home Made var storfavoritt på Nossum, men galopperte seg bort da. Har en dyktig rytter og liker seg bra under sal. Fin vinnersjanse mot begrenset motstand. 1 Skylight Step har gjort fine innsatser i monte og tapt kun for gode Honest Harry den ene gangen. Står veldig spennende til i et perfekt spor. Skulle de klare å holde tet, kan mye være avgjort.

9 Rebella Donna gikk greit i sitt første monteløp på Nossum, så hun må krysses på gardering. 7 Rubinstern er klart best i monte, og kretsen rundt hesten er optimister. Ingen montestjerne, men krysses da selskapet skremmer ikke.

Vår rangering V5A-3: A: 10 B: 1-9-7 C: 5-4-8-6-2 D: 3

Klikk her for å se våre V5-tips til Leangen

V5A-5/V5B-2
12 Pondus har en topp vinnersjanse bare han unngår galopp, selv om sporet er nitrist. Er veldig fin form på Lome Elden-sønnen som tåler en tur ute i sporene. 9 Nordlirappen blir den tøffeste konkurrenten, men han er variabel i prestasjonene for tiden. Sist fullførte han fint i et V75 løp etter galopp, men skal ha slitt med halsen sin etter det løpet og er muligens litt tynt jobbet.

7 Gjerv Prinsen er alltid med i toppen når han går feilfritt. Får denne gangen ny kusk i sulkyen så får vi se om det hjelper. Er rask fra start Lome Elden-sønnen og alle hestene på innsiden er nok interessert i ryggløp. Fra tet er han en het seierskandidat. 10 Nuuk og 11 Ivers er begge aktuelle om det klaffer med de riktige ryggene underveis, da de begge er avhengige av smygløp.

Vår rangering V5A-5/V5B-2:A: 12 B: 9-7 C: 10-11-6-4-5-1-3 D: 8-2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5B-3
10 Lykkje Svarten er nok den beste på kapasitet, men han er ikke alltid like travsikker. Får Atle Solhus i sulkyen denne gangen igjen, og han er dyktig bak slike hester. Det eneste som uroer undertegnede litt, er at han har kjempet klart best når han har vært med der fremme på direkten. 15 Høibyrauen står 20m dårligere til kontra vår favoritt, men Bokli Eld-sønnen har store fartsresurser i kroppen, så tror neppe det betyr noe. Det som trekker mest ned denne gangen, er at han trukket bakspor og får ikke utnyttet sin starthurtighet. Skal uansett regnes med vinnersjanse.

13 Leo Even er i fin utvikling og skal regnes i toppen fra et fint springspor selv om vi neppe tror dette er en traver som kommer til å vinne mange løp. 4 Alsaker Flex var positiv første gang ut etter lang pause, så skulle Edvard Kristiansen komme seg tidlig foran, kan det bli vanskelig for tilleggshestene å fange ham. Skal etter rapportene være mye forbedret med løp i kroppen, så han er en outsider. Åpent bak disse.

Vår rangering V5B-3:A: 10 B: 15-13-4 C: 3-7-8-14-6-5-9-11-1-12-2

V5B-4
1 Back Tee vinner normalt dette løpet bare formen er bevart etter pause samt han ikke blir sittende innestengt fra dette sporet. 11 Unzipped er en av de bedre på kapasitet, men han har skuffet mye den siste tiden. Møter såpass billig motstand at han bør kjempe som seieren hvis han går feilfritt.

9 Abby Tutterø har veldig fin form, men dette er ingen stor stjerne, så han må ha en topp dag hvis det skal bli seier. 3 Mon Amie Demi er rask fra start, så skulle hun komme seg foran, er det helt klart hun må regnes med en vinnersjanse selv om hun skuffet sist. 5 Photoflyer har ok kapasitet og møter litt enklere selskap denne gangen enn han har gjort i det siste. Kan vinne hvis det klaffer for hest og kusk.

Vår rangering V5B-4: A: 1 B: 11-9-3-5 C: 7-6-2-8-12 D: 4-10

V5B-5
2 Okeanos vinner normalt bare ikke det blir grisekjøring mellom ham og 1 Wy Fi. Er rask fra start denne Ganymede-sønnen, men Blekkan har varslet kjøring fra start på innsiden, så det gjelder bare for Solhus at han holder hodet kaldt, for jeg tror faktisk han kan slå Wi Fi selv fra utvendig leder. 1 Wy Fi har ingen fin rad, men han har møtt gode hester den siste tiden, og Blekkan varsler om en forbedret Andover Hall-sønn i trening. Skulle Blekkan holde tet, så kan han vinne, for det er egentlig litt klasse i denne traveren som har skuffet i det siste. Normalt er disse to klassen bedre enn sine konkurrenter, men når begge kuskene er interesserte i tet – samt ingen av de er kjent for å gi seg med det første - kan det bli melkesyre i beina på begge favorittene, og da er løpet vidåpent.

4 Nice Dream D.E er egentlig en ok traver som kommer ut etter pause. Trenger normalt løp i kroppen, men er aktuell på gardering. 9 Gjølmes Jet har klasse når han er på sitt beste til å kjempe i toppen, men han er fryktelig variabel og har skuffet i det siste.

Vår rangering V5B-5: A: 2 B:1 C: 4-9-8-3-10-7-11 D: 5-6-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere