Gå til sidens hovedinnhold

Andreplass for Svindal

Aksel Lund Svindal kjørte sin beste storslalåm på flere år, men Ted Ligety kunne ingen hamle opp med.

Aksel Lund Svindal tok sin andre andreplass for året, da han kjørte inn til nest beste tid i storslalåmen i Val d'Isere. Nordmannen lå som nummer to etter førsteomgangen, og beholdt den posisjonen etter andreomgangen.

For selv om Svindal kjørte sin beste storslalåm på lenge, var det ingenting å gjøre med Ted Ligety. Amerikaneren ledet med 26 hundredeler på Svindal etter førsteomgangen, og i mål var han over sekundet foran nordmannen.

- Sin beste storslalåm
Ligety er i storform for tiden og er vanskelig å hamle opp med. Dermed var andreplass en sterk prestasjon av Svindal, som ikke har vunnet et storslalåmrenn siden han vant i Sölden før han ble skadet i 2007.

Men selv om seieren uteble denne gangen også, var det mye å glede seg over.

- Aksel kjører sin beste storslalåm siden skaden, det er godt å se, sier Kjetil André Aamodt til NRK.

Uheldig Jansrud
Kjetil Jansrud var uheldig i førsteomgangen og havnet et stykke bak Svindal og Ligety, men lå likevel på 8.plass etter førsteomgangen. I andreomgangen lyktes han ikke noe særlig, selv om han til slutt endte på en 10.plass.

Truls Ove Karlsen lå på en 21.plass etter førsteomgangen, men kjørte seg opp tre plasser i andreomgangen og endte til slutt på 18.plass.

Leif Kristian Haugen kjørte inn til en 36.plass og fikk dermed ikke kjøre andreomgangen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her