RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen: - Jeg burde ikke spilt

Sist oppdatert:
Martin Andresen er ikke sikker på om han rekker seriestart. - Jeg skulle ikke spilt de fire siste kampene av sesongen med Stabæk, sier han.

Martin Andresen spilte med skade i et fortvilet forsøk på å redde Tippeliga-plassen til Stabæk - uten hell. I stedet endte han opp med problemer med høyre hofteleddsbøyer.

- Jeg begynner å få orden på det. Jeg går hos osteopat i Tønsberg, og det ser ut som det hjelper, sier Martin Andresen til VG.

Han fikk vanlig fysioterapibehandling de første to månedene etter nedrykket. Det gjorde bare problemet verre. Så ble han tipset om osteopat Jan Torbjørn Beck ved Tønsberg medisinske senter. Fire behandlinger der har gjort underverker.

- Vi har korrigert og normalisert fem problemstillinger i bekkenet, hoften, magen og lysken. Vi er usikre på hvor den siste sitter, og det er derfor han kommer hjem nå, forklarer Beck overfor VG.

- Jeg er ganske sikker på at han blir bra til seriestart, legger Beck til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere