Gå til sidens hovedinnhold

Andresen er ikke førstevalget

Martin Andresen kobles til Crystal Palace, men en annen kandidat kan bli ansatt allerede fredag.

Torsdag ble det spekulert i at Martin Andresen var aktuell for den ledige managerjobben i Championship-klubben Crystal Palace.

Londonklubben har stått uten manager siden Dougie Freedman nylig forlot Selhurst Park til fordel for Bolton. Senere torsdag ble det likevel klart at det er en annen manager som er favoritt til å få jobben, og ifølge Sky Sports skal han nærme seg en overgang til klubben.

Det dreier seg om fargerike Ian Holloway. Han har de siste sesongene hatt stor suksess med Blackpool og ledet laget en sesong i Premier League. Det endte med nedrykk.

- Forhandlinger
Styreformann i Crystal Palace Steve Parish bekrefter at Holloway er mannen Crystal Palace ønsker som ny manager.

- Vi kommet med en forespørsel, men ingenting er signert, sier Parish til Sky Sports.

Det er snakk om at Holloway skal ha en klausul i kontrakten som sier at han kan frigis for 400.000 pund, og ifølge Sky Sports skal Crystal Palace ha sagt seg villig til å innfri dette kravet.

Det er ventet at det hele vil være avklart før lørdag.

(artikkelen fortsette runder bildet)

Da møtes nemlig Crystal Palace og Blackburn til dyst i The Championship. Blackburn har som kjent nylig ansatt norske Henning Berg som ny manager.

Holloway var også koblet til Blackburn-jobben, samt at han også har blitt koblet med jobber i Ipswich og Burnley den siste tiden. Han har vært i Blackpool siden 2009.

Fargerik type
Blackpool ligger så langt på 12.-plass i The Championship, mens Crystal Palace er nummer fire etter 15 serierunder.

Holloway har en lang karriere på fotballbanen bak seg og har vært innom klubber som Wimbledon, Bristol Rovers, Queens Park Rangers, og Brentford.

Som manager har han vært i Bristol Rovers, Queens Park Rangers, Plymouth Argyle, Leicester City og nå sist altså Blackpool.

49-åringen er kjent som en fargerik person, som ikke er redd for å si hva ham mener. Dette har gjort ham til en svært populær mann på balløya.

Kommentarer til denne saken