RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen fortsatt syk

Sju måneder etter lyskebetennelsen startet, er Brannspiller Martin Andresen ennå ikke blitt frisk. Nå er han usikker på framtiden på gressmatten.

Gårsdagens treningsøkt i Isdalen avslørte at Andresen verken er frisk, pigg eller opplagt, sju måneder etter at han fikk diagnosen betennelse i lysken. I 18 måneder har han slitt med skader som aldri har blitt bra. Han er langsomt på vei til å bli bedre, men han ser ikke fram til å begynne vekttrening denne uken.

- Jeg håper selvfølgelig at jeg tåler det, men er langt fra sikker. Jeg føler at alt er kritisk. Du frykter hele tiden at kroppen vil reagere, sier Andresen til Bergens Tidende.

Brannstjernen er usikker på framtiden, etter halvannet år med sykdom og skader i lysken. Han verken tør eller vil spå om framtiden på fotballbanen. Branntrener Mons Ivar Mjelde er mer optimistisk og sier han er mindre bekymret nå enn han var for fem uker siden. Han håper å ha Andresen tilbake på banen i slutten av februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere