RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen i RBK-samtaler

Sist oppdatert:
I går bekreftet Rosenborg at de kan tenke seg å hente Martin Andresen til klubben. I formiddag var landslagskapteinen i samtaler med Rune Bratseth i Trondheim.

- Martin er jo en veldig god fotballspiller, og er selvsagt et navn som diskuteres i en hardt satsende klubb, sa RBK-trener Per Joar Hansen til TV 2 Sporten onsdag.

Og i dagens Asker og Bærum Budstikke bekreftet Stabæks sportsdirektør at klubben hadde gitt Rosenborg klarsignal til å snakke med midtbanespilleren.

Da TV 2 Sporten traff Andresen på vei inn på hotell Britannia sammen med representanter for Rosenborg, ønsket ikke landslagskapteinen å si noe om samtalene. Men styreleder Ove Snuruås bekrefter overfor TV 2 at klubben ønsker å kjøpe både Martin Andresen og Alexander Ødegaard.

Vålerenga og Lillestrøm har også henvendt seg til Stabæk, og også flere andre klubber har vist interesse.

Men etter at Andresen selv takket nei til tilbudet fra Lillestrøm, og Vålerenga signaliserte at de 10 millionene Stabæk trolig forlanger for kapteinen sin er i meste laget, ligger alt til rette for at landslagskapteinen blir å se på Rosenborgs midtbane neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere