Andresen i tenkeboksen

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): I samme øyeblikk som Stabæk gikk ned i 1. divisjon, gikk kaptein Martin Andresen (27) inn i tenkeboksen med tanke på fremtiden i Stabæk.

31.10.04 01:12

VÅLERENGA – STABÆK 3-0: - Det har ennå ikke gått opp for meg at vi har rykket ned, men skuffelsen siger nok inn etter hvert, sa Andresen til TV 2 Nettavisen etter kampen.

- Men Vålerenga var mye bedre enn oss i dag, det var det ingen tvil om, sa han.

Toårs-kontrakt
I neste uke skal landslagskapteinen diskutere sin fotballfremtid med Stabæk.

- Jeg er ikke bekymret for fremtiden. Jeg har en toårs-kontrakt med klubben, og regner med at jeg snakker med klubben om hva som skjer til uka, sa Andresen.

- Men kan en landslagskaptein spille i 1. divisjon?

- Det er ikke utenkelig. Men jeg har ennå ikke brukt energi på å tenke mer på det.

Vålerenga neste?
Vålerenga har allerede meldt sin interesse for Andresen, som Kjetil Rekdal ser som en ideell partner til Ardian Gahsi på midtbanen.

- Vi kjenner godt til Vålerengas interesse for Martin, selv om (VIF-direktør) Kjetil Siem har forsikret meg om at de ikke har tilbudt ham noe som helst. Vi får bare ta det som et kompliment at andre klubber synes spillerne våre er attraktive, sa Stabæks sportslige leder Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Slet med lysken
Martin Andresen spilte langt under pari i skjebnekampen mot Vålerenga, og sa etter kampen at lyskeskaden plaget ham mer enn han trodde på forhånd.

- Jeg hadde problemer med å slå innsidepasninger og slet litt med rykket, ellers gikk det greit. Men du blir litt hemmet mentalt også når du er småskadet, sa Andresen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag