Andresen ikke smittet av fruen

Foto: (Reuters/Scanpix)

Frode Andresen følte seg slapp etter bronsemedaljen på tirsdagens sprint, men er ikke smittet av samboer Gunn Margit Andreassens sykdom.

15.02.06 13:26

SAN SICARIO (TV 2 Nettavisen): Frode Andresens kjæreste og samboer Gunn Margit Andreassen ble tidligere i uken flyttet til et separat hotell, og trente kun rolig for seg selv tirsdag.

Frode Andresen fryktet lenge at han kunne ha blitt smittet av samboerens sykdom.

Psykisk?
- Jeg vet ikke hva det kan være. Gunn Margit følte også en slapphet etter rennet i går. Jeg vet ikke om jeg er syk eller om det er psykisk fordi Gunn Margit ble syk, sa Andresen til TV 2 Nettavisen etter bronsen på sprinten.

Men etter en legeundersøkelse tirsdag kveld, er det klart at han ikke er smittet.

- Frode Andresen har vært til undersøkelse, og er heldigvis ikke smittet. Han er helt frisk, sier skiskytterlandslagets lege Lars Kolsrud til TV 2 Nettavisen.

Gunn Margit Andreassen er nå friskmeldt etter sykdommen, og trener onsdag sammen med resten av den norske landslagstroppen.

Halsinfeksjon
- Hun pådro seg en liten halsinfeksjon, har fått behandling og er nå frisk. Hun er nå flyttet tilbake dit hvor resten av troppen bor, opplyser legen.

Halvard Hanevold hostet og harket noe voldsomt etter sølvet på sprinten.

- Halvard er også blitt sjekket, og han er frisk han også, konstaterer Kolsrud, som dermed kan melde om en sykdomsfri skiskytter-tropp både på dame og herresiden.

Neste OL-øvelse for skiskytterne er jaktstarten. Den avvikles lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.