Gå til sidens hovedinnhold

Andresen nærmer seg Vålerenga

Sjansene for at Martin Andresen dukker opp i Vålerenga-drakt neste år, blir stadig større.

Sportsdirektør Jan Erik Aalbu har, etter det TV 2 Sporten erfarer, fått beskjed om at Vålerenga er Andresens førstevalg. Og nå jobber klubben på spreng for å innfri de sportslige kravene landslagskapteinen har stilt for å skrive under.

Enten som spiller eller spillende trener.

En sentral kilde i Vålerenga bekrefter at også Erik Huseklepp er ønsket på Valle. Dermed kan VIF stikke av med to av Branns største profiler.

Men en slik satsing krever penger. Bak kulissene har direktør Pål Breen jobbet steinhardt de siste månedene med å få tilført ny kapital til klubben. TV 2 Sporten vet at John Fredriksen og Tor Olav Trøim er to av investorene som står klar med noen titalls millioner til ny satsing.

Men ingen i klubben ønsker å kommentere saken i media før papirene er endelig signert.

Samtidig åpner Branns investorgruppe Hardball lommeboka på vidt gap for å få Martin Andresen og Erik Huseklepp til å bli. Spillernes kontrakter går snart ut og styreleder i Hardball, Bjarne Berg, ønsker ikke å se gull-laget slå sprekker. Nå vil han strekke seg langt for å beholde stjernene som er ønsket av flere klubber.

- Hvis Brann kommer og sier de trenger x antall millioner for å beholde Huseklepp, så er det åpenbart at det vil være positiv stemning for det i Bergen og også i Hardball. Det er ingen tvil om at jeg personlig er positiv til en løsning der Martin Andresen kunne bli, sier Berg til TV 2 Sporten.

Reklame

Salg: 10 bukser du kan bruke på løpetur eller hjemme