RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen rett i rødvinen

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
HOCHFILZEN (TV 2 Nettavisen): En søvnløs natt ødela Frode Andresens sjanser for å havne på pallen på VM-sprinten. - Nå tar jeg to glass rødvin som sovemedisin, sier han.

Frode Andresen skjøt totalt seks bom og endte til slutt på en skuffende 35. plass på åpninsdistansen i VM-byen Hochfilzen.

En søvnløs natt gjorde at Frode Andresen havnet totalt bakpå fra starten av. Han endte til slutt 1,47,51 i mål bak vinneren, suverene Ole Einar Bjørndalen.

To timers søvn
- Jeg gikk til sengs klokken elleve om kvelden, men våknet klokken ett igjen. Etter det fikk jeg ikke sove, sukker Frode Andresen til TV 2 Nettavisen.

- Det er vel det eneste jeg kan skylde på, legger han til – tydelig skuffet.

- Hvorfor fikk du ikke sove?

- Jeg var vel litt anspent og nervøs. Etter at jeg våknet mitt på natten, lå jeg bare og ventet på at klokken skulle ringe. Det var irriterende, svarer han.

Gode ski – dårlig skyting
Frode Andresen var først ut av de norske. Han hadde startnummer 49, og i motstetning til Lars Berger og Egil Gjelland, som begge klaget på skiene i etterkant av VM-løpet, vil ikke Andresen gi skylden på skiene.

- Skiene mine fungerte perfekt. Jeg traff formen i sporet, det var skytingen som ødela, sier Andresen, som roser sine nyutviklede Atomic-ski.

Han avviser at den svake plasseringen på VM-sprintet har gitt ham tanker om å droppe den videre satstingen på skiskyting frem mot Torino-OL. Der skal han etter planen gå den klassiske femmila.

- Nei, det er skiskytter jeg er, selv om jeg kommer til å gå langrenn i Torino, bekrefter han.

To glass rødvin
Nå håper Andresen at han kan klatre oppover på listene på søndagens jaktstart. Hans største bekymring er at han ikke skal få nok søvn.

- Jeg skal ta meg to glass rødvin før jeg legger meg. Og håper på at dette skal gi meg den nødvendige søvnen jeg trenger. For formen min er på topp, og jeg håper på et maksimalt løp i morgen, konstaterer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere