RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen spilte med smerter

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Sist oppdatert:
Maritin Andresen ble skadet tidlig i første omgang, men trosset smertene. - Heldigvis, sier hans lagkamerater.

Se bilder fra kampen nederst

Det ble mye summing på tribunen da Martin Andresen begynte med tøyeøvelser alt tidlig i kampen. I pausen hadde Mjelde seg en prat med Andresen, men den hardtkjempende kapteinen ville ikke kaste inn håndkledet.

- Jeg hadde meg en prat med Martin i pausen og han sa at det gikk bra etter litt behandling. Og jeg hadde nok ikke fått ham av etter pause om jeg hadde dratt ham av banen, sier Mjelde.

Frykter ikke avbrekk
Det bør kanskje være grunn til å frykte et langvarig skadeavbrekk for Andresen som spiller landskamp mot Hellas til helgen. Men Mjelde ser ikke så tungt på det.

- Det er en ære å spille med flagget på brystet og vi har en uke til neste kamp etter landskampen. Jeg hadde vært mer bekymret om det hadde vært en midtukekamp, sier Mjelde.

Skaden som Martin Andresen pådro seg i kvelden kamp har ingenting å gjøre med tidligere skader.

- Nei, jeg fikk bare plutselig en skade i leggen. Den kom som ut av det blå. Og jeg kjente den skikkelig hele kampen. Men jeg tror ikke den skal ha noe å si for landskampen til helgen, sier Andresen til iBergen.no.

- Det er nå det kan vise seg å være avgjørende å ha en god stall?
- Ja, nå blir det en del småskader og karantener. Det er en helt annen situasjon i år enn i fjor.

- Fantastisk kaptein
Og at Andresen var på banen hele kampen, spredde ro i resten av troppen. Robbie Winters er en av spillerne som skryter av sin kaptein.

- Han er en viktig spiller å ha med og en god motivator for spillerne, skryter skotten som fikk merke kapteinens mentale viktighet da Brann stanget og stanget for å få den avgjørende scoringen.

- Hyggelig å få skryt, smiler Andresen som var lykkelig over at det til slutt ble tre poeng i en kamp som lenge luktet 0-0.

- Vi er godt fornøyd med tre poeng og nå er det Lyn som gjelder. Alle spørsmål om gull vil jeg ikke svare på nå.

Bakke også skadet
Det var ikke bare Martin Andresen som løp småskadet rundt på Stadion-gresset i kveld. Også Eirik Bakke hadde smerter. Men den tidligere Leeds-proffen bet tennene sammen og holdt i halvannen omgang. Også ardian Gashi hadde føling med en haltende kropp.

- Det er rett og slett imponerende av Bakke, Andresen og Gashi å spille en slik kamp med smerter. Spesielt den andre omgangen var veldig bra, skryter Mjelde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere