RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen til Rosenborg?

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Ifølge TV 2 Sporten kan Martin Andresen ende i Rosenborg.

Brann forhørte seg med Rosenborg da Yssouf Kone ga uttrykk for at han ikke var fornøyd i klubben. Ifølge TV 2 Sporten skal det i samtalene også ha blitt diskutert en bytteavtale med Kone til Bergen - og Martin Andresen til Trondheim.

Les Davy Wathnes reaksjon

Branns sportslige leder, Roald Bruun-Hansen, bekrefter at klubben har forhørt seg angående Kone, men vil ikke bekrefte at Martin Andresen har vært en del av samtalene.

- Fra vår side registrerte vi at Yssouf Kone ikke var fornøyd med spilletiden i Rosenborg, og da var det selvsagt interessant å høre med Rosenborg hvordan situasjonen var for denne spilleren, sier Bruun-Hansen.

- Spurte Rosenborg om Martin Andresen?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere.

- Kan det bli en bytteavtale mellom Kone og Andresen?

- Det kan jeg selvsagt heller ikke kommentere.

Nærmer seg kontraktsslutt
Andresens kontrakt i Brann går ut etter sesongen, og klubben har overflod av sentrale midtbanespillere. Tijan Jaiteh, Ardian Gashi, Eirik Bakke og Helge Haugen kjemper alle om plassen som Andresens partner sentralt på midtbanen.

Andresen startet sesongen under pari for bergenserne, men har funnet formen de siste ukene. Med solid spill for Brann og Norge har han gått fra den ene triumfen til den andre i samme periode.

Hvem vinner og hvem taper på en slik avtale? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere