RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen ute med strekk

Sist oppdatert:
Landslagskapteinen står i fare for å miste viktige EM-kamper for Norge. I tillegg går e-cup med Brann i vasken.

(iBergen.no) Tirsdag ble det klart at Brann-kaptein Martin Andresen ikke spiller torsdagens e-cup-kamp med Brann borte mot Suduva fra Litauen. De viktige EM-kvalik-kampene mot Moldova (8. september) og Hellas (12. september) er også i fare.

Strekkskadet
- Martin har fått en strekk på innsiden av kneet og spiller ikke mot Suduva torsdag, sier Mjelde til iBergen.no og legger til:

- Vi vet ikke hvor lenge han blir ute, vi får se om han blir klar til landskampene igjen, sier Mjelde.

Fra før er det klart at Andresen ikke spiller søndagens kamp for Brann hjemme mot Sandefjord etter å ha pådratt seg tre gule kort. Det er uklart når Andresen er med igjen, men han ble tatt ut i Åge Hareides landslagstropp tidligere på tirsdagen.

- Ute én uke
Andresen opplyser til TV 2 Sporten at han blir ute en ukes tid, men dette er altså ikke helt sikkert.

Brann-lege Ola Jøsendal hadde ikke tid til å si noe om Martin Andresens skade på tirsdagens trening og har ikke svart på henvendelser fra iBergen.no etter treningsøkten.

En annen Brann-spiller som sliter med strekkskade, Thorstein Helstad, ble også tatt ut i landslagstroppen til Åge Hareide. Han spiller heller ikke for Brann mot Suduva torsdag, men skal være aktuell for seriekampen mot Sandefjord søndag.

Har erstatter klar
Mjelde opplyser om at Hassan El-Fakiri og Tijan Jaiteh vil erstatte Eirik Bakke og Martin Andresen til kampen mot Suduva.

- Jeg ønsker å ha en frisk og klar Bakke til søndag, og det vil bli spennende å se hvordan Tijan og Hassan fungerer. Tijan har spilte lite i det siste og er uthvilt. Hassan har fått noen innhopp og fått kjenne litt på det. Jeg er sikker på at vi ikke blir svekket når de to kommer inn, slår Mjelde fast.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere