Andresen venter på Blackburn

Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Martin Andresen har foreløpig ikke blitt tilbudt kontrakt med den engelske Premier League-klubben Blackburn Rovers.

28.01.04 16:47

- Nei, det er lenge siden jeg har hørt fra dem nå. Jeg har ikke blitt tilbudt kontrakt ennå, opplyser Martin Andresen til TV 2 Nettavisen.

Stabæk-spilleren var på treningsopphold i Premier League-klubben i begynnelsen av januar, og gjorde sine saker veldig bra på Ewood Park. Men etter treningsoppholdet har Blackburn-manager Greame Souness sikret seg den engelske landslagsspilleren Michael Gray, og skotten ønsker seg også underskriften til Evertons midtbanespiller Tomasz Radzinski.

Det kan bety trøbbel for en Martin Andresen-overgang til Ewood Park.

- Men jeg har fått ett godt inntrykk av klubben, og vil nok takke ja om jeg får tilbud, røper Martin Andresen til TV 2 Nettavisen.

Vil ikke hindre salg

Stabæks sportige leder Tom Schelvan har tidligere sagt til TV 2 Nettavisen at de ikke vil legge hindringer i veien om Blackburn ønsker å kjøpe Martin Andresen.

- Martin har vel selv ett ønske om å se hvor god han kan bli, og vil nok ta sjansen om den skulle by seg. Men det er en lang vei før vi kan snakke om salg. Først må vi sette oss ned med Blackburn, og se hva de ønsker å tilby, sa Tom Schelvan.

- Men vi har foreløpig ikke fastsatt en prislapp på Andresen, la Schelvan til.

Les også:

Alt om Stabæk
Fakta Martin Andresen
Mer om Blackburn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag