RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen vil dominere mot Molde

Foto: Harald Fjelddalen (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Vålerenga skal spille sitt eget spill mot topplaget til Ole Gunnar Solskjær.

Ullevaal Stadion (Nettavisen): Med tre seiere på rad, har Vålerenga nå begynt klatringen mot tabelltoppen i Tippeligaen.

Laget ligger seks poeng bak lederen Tromsø og har spilt færrest kamper i serien.

Samtidig har Molde befestet sin posisjon som en gullkandidat. Det er dermed klart for toppkamp på Ullevaal stadion på onsdag.

- Finner ikke opp noe krutt
Men selv om Molde skremmer mange lag med sin fryktede angrepsrekke, kommer ikke Vålerenga-trener Martin Andresen til å ta noen spesielle grep foran oppgjøret.

- Vi tar ikke så mye hensyn til det. Vi ønsker å dominere kampen her på vår hjemmebane, så får vi se om vi klarer det, sier Andresen til Nettavisen.

Midtstopper André Muri blir sentral når Molde skal stoppes og han bekrefter at Vålerenga kun fokuserer på seg selv.

- Vi har stort sett enkle ting å forholde oss til, så vi finner nok ikke opp noe krutt tror jeg. Det blir vanlig grunnleggende ting, uttaler Muri.

Tror på tøff kamp
Bortsett fra noen feilskjær, som i sist bortekamp mot Odd, har Ole Gunnar Solskjær skapt et solid lag i Molde. André Muri regner med at kampen blir utfordrende.

- Det blir vanskelig mot Molde. De har et veldig bra lag og hvis de har dagen blir det bankers tøft. Men hvis vi klarer å være opp mot vårt beste, eller forhåpentligvis på vårt beste, så tror jeg vi har en god sjanse, sier midtstopperen til Nettavisen.

VIF-trener Martin Andresen innrømmer at kampen er viktig.

- Det spilles om tre poeng i den kampen også. Men Molde er et lag som vil være i toppen ved sesongslutt og det ønsker vi også å være. Sånn sett er det en viktig kamp, sier den tidligere midtbanekjemperen og legger til at en seier vil gi laget stor selvtillit.

- Ingen trenerduell
Andresen og Solskjær er begge unge, har solid bakgrunn som spillere og noen likheter som fotballtrenere. Derfor har også noen sammenliknet de to tippeligasjefene.

Andresen avviser imidlertid at han ser på kampen som en duell mellom de to tidligere landslagsstjernene.

- Jeg ser fram til kampen, men tenker ikke noe særlig på en duell mellom meg og han. Det er utpå banen det blir avgjort. Det blir en jevn kamp med to gode lag og jeg håper at vi klarer å spille en underholdende fotballkamp, uttaler VIF-sjefen.

Følg Vålerenga-Molde direkte i vårt LIVE-system onsdag kl. 20.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere