*Nettavisen* Sport.

Andresen vil ha fri

Martin Andresen begynner å bli preget av de mange kampene og det voldsomme kjøret den siste tiden. - Jeg er inne i en ond sirkel, sier landslagskapteinen.

16.09.05 07:47

Martin Andresen har slitt med skader helt siden overgangen fra Stabæk i fjor høst. Brann-eleganten gikk glipp av mye av sesongoppkjøringen, og var på sidelinjen i syv uker i sommer med betennelse i lysken.

Han hadde bare tre treningsøkter før han var tilbake på banen i august. Siden har det gått slag i slag, med seriekamper og landslagssamlinger. Tilsammen har det blitt åtte kamper på 30 dager. Nå merker han kjøret.

- Det vil være hensiktsmessig å spare seg nå. Fortsetter jeg dette kjøret, er det fare for at jeg får en ny skade. Jeg er inne i en ond sirkel, sier Andresen til Bergens Tidende.

Etter gårsdagens 1-2-nederlag for Lokomotiv Moskva i Uefa-cupen, har Brann trolig bare æren å spille for. Et avansement i Europa synes usannsynlig, og mye rart skal skje for at klubben skal klare å ta seg til Royal League.

Dermed kan det bli aktuelt for Brann å spare Andresen i enkeltkamper, slik at han fullt ut kan konsentrere seg om høstens viktige oppgaver for landslaget.

- Jeg har jo veldig lyst til å være med på landslaget, og ønsker ikke at en ny skade skal holde meg vekke, innrømmer Andresen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.