RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Andresen vil til Danmark

Aller helst ønsker han seg FC København.

ODENSE (iBergen.no): I dag trekkes Royal League-kvartfinalene. For gruppetoer Brann er det tre lag som aktuelle motstandere i fortsettelsen. I neste runde skal Brann møte enten FC København, Brøndby eller svenske Elfsborg.

Vil ha dansk
Brann-kaptein Martin Andresen ønsker seg best mulig motstand. I tillegg røper han, tross 2-3 mot Odense i går, at han trives i Danmark.

- Egentlig er det det samme hvem det blir. Tøft blir det uansett. Jeg håper vi får en så sterk motstander som mulig, så er forholdene bra i Danmark. Det hadde passet med FC København, sier Andresen til iBergen.no og smiler.

Skulle kapteinen få ønsket sitt oppfylt må Brann hvert fall prestere bedre enn de gjorde i går hvis de har håp om ytterligere avansement. Serien starter 11. mars i Danmark og serieleder FCK ser ut til å være i form. I går nedsablet de svenske Hammarby med 4-0 på hjemmebane i Royal League. I tillegg forteller danske journalister at FCK tenker å toppe laget i resten av turneringen.

Som kjent vant danskene turneringen i fjor. Da slo de Lillestrøm i finalen.

- Viktig med matching
Trener Mons Ivar Mjelde er ikke like klar på hvem han ønsker å møte i kvartfinalen, men håper at Brann kan dra fordel av å møte et godt lag.

- For oss er det viktig med god matching. I denne turneringen er alle motstandere tøffe så det er opp til oss å prestere mot dem det blir. Jeg håper uansett at det blir skjerping når en semifinale står på spill, sier Mjelde til iBergen.no.

Trekningen begynner klokken 1400 og er klar og legges ut på Royal League sine hjemmesider femten minutter senere.

Uansett motstander vil det bli bortekamp for Brann i kvartfinalen som spilles over én kamp. To av kvartfinaleoppgjørene spilles torsdag 1. mars. De to siste spilles lørdag 3. mars og søndag 4. mars.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere