Messi har enn så lenge ikke fått en drømmestart på oppholdet i sin nye klubb PSG.

I løpet av sine tre første kamper for storklubben har han fortsatt ikke scoret, og i tillegg har han slitt med en kneskade som har holdt han ute av spill de to siste kampene.

Samtidig har det i franske medier blitt rapportert om bråk innad i PSG, hvor Kylian Mbappé angivelig skal føle seg utestengt av Messi og Neymar.

Les også: Avslører oppvask etter at Mbappe ble tatt på fersken under verbalt angrep på Neymar

- Nødt til å vise han respekt

Nå har den tidligere stjernespissen Nicolas Anelka kommet med sitt syn på saken. Han mener det er på tide at Messi behandler Mbappé bedre, siden han er klubbens nummer én, ifølge Anelka.

- Mbappé må lede klubbens angrep fordi han er deres nummer én, sier han til Le Parisien, ifølge Daily Mail.

Les også: Tiden renner ut for PSG - hevder Mbappé nekter å skrive under ny kontrakt

Dermed mener han også at Messi må vise 22-åringen mer respekt.

- Messi var i Barcelona, men nå må han servere Mbappé. Han har vært i klubben i fem år og Messi er nødt til å vise han respekt, følger en tydelig Anelka opp.

Mbappé sin kontrakt med PSG går ut til sommeren, og han skal angivelig ikke være interessert i å forlenge med storklubben. I sommer la Real Madrid inn bud på 22-åringen, men PSG nektet å selge han.

Fra og med januar kan Mbappé begynne å forhandle med nye klubber og skrive under på en forhåndskontrakt med en ny klubb, om han ikke forlenger med PSG.

Les også: PSG-ekspert med klar melding om Pochettino: - Har ikke råd til det

Kritisk til Pochettinos Messi-behandling

Samtidig som Anelka mener Mbappé burde få mer respekt av lagkameratene sine i PSG, er han overrasket over måten PSG-trener Mauricio Pochettino har behandlet Messi på så langt.

I storkampen mot Lyon for et par uker siden byttet Pochettino ut Messi med et kvarter igjen av kampen, mens storklubben jaktet seiersmålet. Messi nektet å ta Pochettino i hånda da han ble byttet ut, noe som fikk massiv oppmerksomhet i etterkant.

- En spiss trenger treneren sin for å vise ham tillit, og det der vil ikke gi han det, sier Anelka.

Se den omdiskuterte hendelsen i videoen under:

Les også: Rasende Neymar reagerer på hendelse i Ligue 1: - Veldig trist

Anelka utdyper:

- Messi kommer ikke til å glemme hva Pochettino har gjort. Det kommer til å bli hos ham. Han er stjernen på laget, og det var hans første kamp på Parc des Princes. Det kommer til å bli veldig vanskelig å komme seg etter en slik situasjon.

Anelka tror også at denne situasjonen var grunnen til at Messi ikke spilte neste ligakamp, selv om det ble opplyst om at han slet med en kneskade.

- Messi spilte ikke mot Metz, og for meg er det et svar. Du kan ikke lede Messi på den måten. Treneren ville sende ut en sterk beskjed, noe som er bra, men dette er Messi, sier Anelka.

Les også: Ander Herrera overrasker i Frankrike: - Oppsiktsvekkende

Om Messi spiller tirsdagens storkamp mot Manchester City i Champions League er usikkert, men argentineren er i vertfall med i den franske klubbens tropp. Kampen starter klokken 21.00 og du kan følge den hos Nettavisen.

Du kan også se alle Messi og PSG sine kamper i Ligue 1 hos Nettavisen.