Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anelkas fantastiske artisteri

Nicoals Anelka
Nicoals Anelka Foto: Foto: SCANPIX/EPA PHOTO/PA/Martin Rickett
Sist oppdatert:
At Liverpool-manager Gerard Houllier gjorde en tabbe da han kvittet seg med Nicolas Anelka, blir mer og mer tydelig. Mot Bolton spilte den franske spissen ut hele sitt register.

MANCHESTER CITY – BOLTON 6-2: Med sine to scoringer lørdag er Anelka toppscorer i Premier League med åtte mål, likt med Manchester Uniteds Ruud van Nistelrooy. Den tidligere urokråka viser seg nå som en spiss full av selvtillit, og derfor er City også helt oppe på fjerdeplass på tabellen.

- Spilleglede

- Nicolas rev Boltons forsvar fullstendig i stykker. Han har vært fantastisk for oss så langt i år, og du ser at han spiller med en større glede enn han gjorde før, sa City-manager Kevin Keegan ifølge Sky Sports etter kampen.

Sammen med midtbanespiller Shaun Wright-Phillips, som også scoret to mål, gjorde City som de ville med Bolton på sin nye Manchester Stadium. Selv etter at Wright-Phillips ble utvist 17 minutter ut i 2. omgang, kjørte de over gjestene og scoret ytterligere to mål.

Bolton yppet

Likevel var det Bolton som åpnet scoringsballet. Midtbanespilleren Kevin Nolan forlenget et skudd fra Stelios Giannakopolous i mål, men gleden varte bare i ett og et halvt minutt. Da var allerede Wright-Phillps på plass og utliknet. Samtidig fikk han sitt første gule kort for å ha revet av seg skjorta under feiringen.

Og akkurat da Bolton-manager Sam Allardyce satt innpå stjernespissen Mario Jardel i et forsøk på å hente opp Citys 2-1-ledelse, gjorde Wright-Phillps 3-1. Derfra og ut var det City opp og ned i mente, med særlig en frisk og farlig Anelka i hovedrollen.

Og hva kriserammede Gerard Houllier tenker om spissen 1 ½ år etter at han viste Anelka porten på Anfield, er ikke godt å si....

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!